8 februarie 2010

despre trandafirul galben

..am iesit ieri la o plimbare pe ninsoare si vint ..evident cu aparatul de fotografiat ..! pe treptele blocului unde stau am vazut …am fotografiat un trandafir galben,,vai de el inghetzat ,incremenit in ghiatza  k o iubire in fotografie .!
..ma tot gindeam ieri prin orasul troienit si inghetzat de viscol  cum a ajuns trandafirul galben pe scarile casei unde locuiesc ..!
vreo nevasta suparata foc  l-a aruncat pe fereastra ,vreun sot gelos a dat cu vaza pe geam ..? ..vreo logodnika intirziata de soarta    ,parasita  de iubire ..?
..vreo liceeana sedusa de viata a hotarit k e prea putzin un trandafir galben pentru sarutari si mingiieri  tandre si pure …?

3 comentarii:

Danca Danela spunea...

:) a alunecat dintr-un buchet de cel putin trei trandafiri ,asa incat in loc sa primeasca o persoana trei trandafiri, au primit doua cate un trandafir... si mai zicem ca nu e frumos pe lume?(daca tot l-ati vazut inhetat in zapada, nu l-ati luat acasa pt a-l resuscita?)

Eci si Cami spunea...

oricare a fost motivul e super fromos trandafirul .....si foto facut de tine este si mai frumos....ce datalii...se vede de la o posta ca esti un om cu suflet...
salutari all !

Adela spunea...

Cand am privit ieri fotografia, mi-a transmis tristete. Nu am spus nimic...
In dimineata aceasta o privesc iar, tristetea este tot acolo.
Transmite!!!