9 octombrie 2013

...vis de inserare in octombrie



  chiar nu visez..! doar sforai ca un motor de tractor imbatrinit pe cimp..! doar  citeodata ..,alta data dorm bustean de poti sa ma iei cu totul fara sa stiu.


 foarte rar visez ...de fapt nici nu stiu daca este vis sa stai cu ochii deschisi si sa nu auzi nimic in jur ...ba mai mult sa nu vezi nimic ...
 aseara am visat ...timpenii desigur dar vis in toata regula ..
  ...se facea ca aveam intinse in suflet toate clipele in care ne-am iubit asa ca rufele intinse la vint si la soare ...! da ..da.! erau acolo toate clipele ..zilele si noptile .....in care ne-am mingiiat ,ne-am dorit ...ne-am cucerit pe rind toate cetatile si ne-am invins toti dusmanii...zilele in care am pierdut fiecare reduta ...si am pierdut razboaiele inutile si desarte .
.. alaturi de zbuciumul iubirii intins ca un cearceaf urias la soare ..erau si niste zdrente albe si negre ..care in vis nu erau ale mele dar   deveneau umbra celor intinse la soare ..nu stiu ale cui erau ..!
 la un moment dat a venit un stol  de pasari ,negre ..si albe ..au prins cu ciocul si cu ghearele clipele mele de pace si iubire ...zilele mele fericite si pline de tine ..si le-au ridicat sus ...sus de tot ...pina in gindurile mele nepatrunse ...!
 lasati-le ,aruncati-le ..strigam neauzit de nimeni ... !  clipele si sarutarile mele nu sunt nimic pentru voi ...nu au valoare ...decit pentru mine .
  doar pentru mine inseamna ceva privirea ta pierduta  in mine cind deschidem usor usa destinului .
  restul este doar un vis intr-o insearare de octombrie
        strigatele nu le   auzeam decit eu ..!  
  adormisem in fata laptopului ...privind fotografia de mai sus ..
  vise ...

Un comentariu:

Blogu'lu oZo spunea...

Frumos Boier matale!