9 octombrie 2013

...patria interzisa III ....drapelul


 ..am observat ca totul se reduce la un festivism ..inutil .
 se inalta zmeul albastru cu stele aurii si drapelul national ( nu am sa inteleg niciodata de ce amindoua..?!...) ..suntem sau nu suntem unionisti..?!
..sau suntem si unionisti si nationalisti in acelasi timp..asa in cea mai buna traditie ...si cu Germania  ca avem rege din dinastia Hohenzollern dar si Russia  ca era vecinul a carei imbratisare de iubire ne sufoca 
 azi nimic nu este schimbat ..noi si vechi sunt toate ..!

politicienii din rominia nu au invatat lectia umilintei si mindriei .deocamdata ei intreaba daca este voie sa gindeasca iar cei care gindesc nu ajung mai departe de spaga ...
   chiar daca unul din alesi ar gasi potirul sfint  al nemuririi vesnice nu ar putea sa-l  legifereze in parlament pentru ca din invidie ,prostie  si rautate..:
 a nu ar primi aviz legislativ de la guvern 
b biroul permanent nu l-ar trece pe ordinea de zi 
c comisiile din camera deputatilor si senat nu ar da aviz pentru dezbatere si vot in plenul camerelor reunite ..
 d presa ar declansa o campanie furibunda pro sau contra 
 e presedintele ar hahaii si ar spune ..ca este minciuna 
 f serviciile sie si sri ..muppetsi securitatii de ieri ar cere avize de urmarire si ascultare a telefonelor si ar scoate din context  aspectul divin al nemuririi.

  asa ca nu  astept nimic bun de la cei care ..guverneaza ..?!  Romania  ??!!  doar ma amuz si ma intreb de ce trebuie arborate drapelele /
 exista un protocol care prevede arborarea drapelelor la implementarea programelor finantate cu  banii UE.. la pachet cu proiectul aprobat ..

.....sincer sa fiu as face un proiect prin care as monitoriza serviciile referitor la respectarea si incalcarea drepturilor si libertatilor cetatenesti  in romania asa cum sunt consacrate in constitutia europei unite ...mai ales ale celor care vorbesc cu cei ascultati cu aprobare de la stapinire pe siguranta nationala ..!

Un comentariu:

Donna Cristino spunea...

ma intreb cand se vor sfarsi toate astea in Romania...

iar despre drapele, aici la mine acasa, drapelul national si cel al fiecariu stat se arboreaza de placere si mandrie...neaparat la sarbatori, dar si in toate zilele anului, la fiecare companie, cladire, casuta, unii chiar si la masina.