20 decembrie 2010

despre ....inghetul care ne cuprinde

,,usor...usor ...romanela inghiatza in propria-i slabiciune ...caracterul fluid ...solutziile alunecoase  ,nici prea prea nici foarte foarte ...inundatziile din primavara .......! neindiguite si nedrenate riurile patriei ie din matcas dupa un calendar numai de ele stiute  si fac prapad ...! acum impreuna cu gerul distrug tot ce le iese in cale ..! nu-i asa k nu a-ti mai auzit de inundatzii si inghetz in acelasi timp...? cred k si guvernarea actuala se inspira din ce vede in natura ..! intii ne inunda cu taxe ...mai apoi inghetza salariile ....cetatzenii...? stau incremenitzi in neputintza de a intzelege .....cum pina acum se putea ..iar de la boc piticul inaltzat pe virfuri nu se poate ...nu se mai poate nimic ...???

3 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Nehste imbecili. Eo azi nu avui cui sa dau la casa de pensii a lu ma-sa o suta de meleoane sa platesc si eo la stat sa aiba grija statu de mine cind oi avea parchinson. Se pling ca nu au bani dar le e lene sa ii ia, cind e cazu.

Anonim spunea...

Apa şi îngheţul - două elemente naturale ( a nu se înţelege ... fireşti!) care nu iartă pe nimeni.... Impresionantă fotografie! (eufemistic spus)
Felicitări pentru postare!

ogarafgan spunea...

Îmi place înghețul din fotografia asta!
Brrrr, mă ia cu frig!