13 decembrie 2010

despre caldura soarelui ...iarna


frigul te cuprinde ..te stringe in brate si nu te mai lasa ...doar soarele incearca sa-l mai domoleasca ..usor ,usor ,timid cu doua trei raze de soare te lumineaza si itzi incalzeste fatza imbujorata de placerea imbratisarii reci ..de ghiata .!niciodata nu vetzi trai  bucuria unui foc de stuf  facut pe ghiata unui lac inghetzat bocna la minus 30 de grade celsius ...!am avut acum citziva ani placerea unei astfel de aventuri extreme cind a inghetzat  marea si delta si romanica .toata ..! parca nu era asa frig atunci ...! pai nu era ....! k litrul de motorina era 2.45 nu 5,10 k acum...! pe atunci credeam k marinaru'este boicotat de toata lumea ...ei bine nu era ..! asa este el .!

Un comentariu:

QED spunea...

Pe mine frigul ma strange mult prea tare in bratele sale. Bujorii nu se mai estompeaza nici dupa ce caldura sobei sau a caloriferului ma invaluie si ma face sa dau unul cate unul puloverele de pe mine. Dar foc de stuf, nu, n-am trait. Si-ar fi cam sport extrem sa fie facut pe gheata lacului, chiar bocna.
Nu-mi aminti despre cat costa motorina, ca eu ma deplasez cu benzina si-i si aia mult prea scumpa pentru cat castigam noi.
As spune ca m-am saturat, dar mi-e teama ca n-ar fi nimic nou. Toti sunt satui...