25 noiembrie 2010

despre clasa de fotografie ....


...la Muzeul Satului in 2009  .!        amintiri  dragi    si din cind in cind revederi la Dalles .! unii mai posteaza zi de zi fotografii..altii posteaza mai rar  ..Unii dintre voi traiesc din fotografie si o fac chiar bine ...! munca multa si satisfactii pe masura ...!..bucuria de a fi lucrat impreuna ramine peste ani k o clipa luminoasa si placuta ..!

  cel putin pentru mine .>!

7 comentarii:

Alex Tanasescu spunea...

Pentru mine a fost o placere sa lucram impreuna, o perioada de care mereu imi aduc aminte cu placere. Cu siguranta o sa ne mai vedem.

Veronique spunea...

pe mine ma apuca jalea cu atatea amintiri si nostalgii! eu zic sa ne vedem la muzeul satului la fotografiat ... nu mai e curs, dar placerea de a fotografia si de a fi impreuna a ramas :-)

francisc vaida spunea...

eu am fost si saptamina trecuta cu 50 de cursanti ...pe vremea aceea cu ceatz asi am avut un model imbracat in port popular de la bucovina ...a fost super ...!

te anunt cind mai mergem ...!

Veronique spunea...

da, chiar te rog sa ma anunti cand mai iesiti la foto. merg cu voi! :-)

Cana cu Cirese spunea...

io ti pup feri... pana si eu am facut bani din fotografie... deci copii, faceti cursuri la dalles sau/si in alte locuri, ceva, ceva tot ramane... mult noroc! (urarea este pt voi, feri areeee...)

Lavinia Ban spunea...

Feri, cred ca multi dintre noi pastram multe amintiri frumoase din acea perioada, cu si despre voi - cei care ati avut rabdarea si bunavointa sa ne initiati si pe noi novicii in tainele unei arte in care cred ca ar trebui sa fim intr-un proces continuu de (auto)descoperire. Ma bucur ca amintirile placute nu sunt doar de partea noastra :)

francisc vaida spunea...

multumesc pentru ce spuneti..este b ine k dupa un an mai.....traim cu fotografie n....!