25 noiembrie 2010

despre apa k o kurva


unduiri maiastre ,serpuiri si involburari bruste ....ocheade si bulbuoane demne de o podareasa priceputa in toate cele...ma cuprinzi k unduiri de unda ...de apa involburata si suparata pe uscat ...ma cuprinzi cu inclestarea gropanelor ucigase unde se pierd doar curajosii si cei fara minte ...ma lasi fara aer si ma secatuiesti cu strinsoarea pulpelor si bratelor tale ...! pari firava k un soptit de izvor ...dar nu ...! intre soapta ta si valul ce ma cuprinde recunosc femeia ...vicleana si de neinteles ...k o furtuna pe ocean ...apa din cer ..apa din ocean ...si la mijloc tot apa ...si mereu eu ...crezind k valul care ma imbratieseaza este dorinta si iubirea de a fi unul .. dar,...oh nu...este doar ultima imbratisare ....de apa ..!

Un comentariu:

fotografu spunea...

Maestre, cred ca e vorba de apa ca o curba, da ungurii mai gresesc literele, asta e.
Altfel o sa va pomeniti si Dvs cu cite o depresiva schizo care o sa spuna ca ati facut-o scuzati de expresie curba si ca va bateti joc de pozele ei, care este.
Si merge la don` derector care o sa va traga la perdaf ca pierde bani, ca pe el il doare in teneshi de faptul ca suportam fara sa avem abilitatile necesare defectele sistemului de sanatate psiho de p`acilea care in loc sa le recomande un cearceaf umed le spune sa mearga pe la cursuri.