23 mai 2010

despre Canon si progenituraCanon a crescut  si are noi responsabilitati .paterne desigur ...! 6 guri de hranit nu-i la indemina oricui mai ales daca nu te ajuta perechea Rita ..asa ca tatal Canon s-a transformat intr-un foarte grijuliu puisitter    puii sunt o minune incepind cu cei doi baieti din margine ...curiosul si strengarul...iar fetele sunt ascultatoare si somnoroase ...! ibiza,floarea ,audi si lipicioasa .;! 8 comentarii:

OZOLIN DUŞA spunea...

Ha... bag seama ca esti bunic...

vaida francisc atila spunea...

da...! m-am jucat cu aia mici ..latra ,musca ..sunt rai si haiosi ..se luau dupa adidasii mei negri (nr 46) de ziceai ca sunt frate cu ei..! ce sa faceam si io ..! daca nu sunt fotograf..?
nu ma percepe lumea inconjuratoare ..fotograf ..! ufff si offf

catalin fudulu spunea...

Apropos: încă nu v-au ros mocasinii? :)

Octavian-Andrei Brezean spunea...

=))

tare cadrul cu fiarele :D

Marcel Eremia spunea...

Ăi doi din margine apără flancurile. Desi, la ce privirea are ”mămica”, nu stiu cine s-ar apropia de ei... Poate doar cu teleu' de 500! :)

fotografu spunea...

Ce inseamna natura boierule... si ce inseamna timpul... parca ieri puneai pe fostul blog de la yahoo 360 o fotografie cu un pui zgribulit si mic de caine lup... si acu uite ce fioros este si ce pui adorabili... uite asa imbatrinim, si masura lucrurilor este timpul care zboara...

Leonard spunea...

Spuneai la cursuri ca in fotografie s-a sput totul, da, e adevarat, dar eu nu am spus totul.
Apropo, draguti catelusii.

Cristian Ion spunea...

sunt adorabili ... aşteptăm postări dedicate fiecăruia