24 septembrie 2014

...pe vremea cind unii mai credeau in ........binefacerile capitalismului ..un prim ministru pe numele lui petre roman fost ..xstein declara pe la paris ca industria romineasca este un morman de fier vechi...apoi peste ani un alt prim ministru pe numele lui victor ciorbea   inchidea minele de carbune si fier ... compensa licuricii care devastau din cind in cind politica romineasca cu milioane de lei de credeau licuricii ca a venit raiu' peste ei .
astazi cei doi domni sunt auzi ...oameni politici ..explica ,graseiaza ,se mira ,si emit pareri in loc sa primeasca un sut in cur ...derbedeii draqu..!
 ei bine au trecut  peste 20 de ani de atunci si in portul sulina muntii de fier vechi ajung pina la cer .
 imi spunea un fost deputat ,specialist in  metalurgie  ca din fazele de exploatare a fierului cele mai costisitoare sunt extractia si prelucrarea primara si uite  asa romania a relansat industria siderurgica din turcia ... ...

Un comentariu:

Donna Cristino spunea...

singura declaratie pe care ar trebuie s-o faca toti este ca Romania este o tara de idioti si ca, asa cum spunea Mark Twain, populatia este complice la dobitocenia si idiotenia conducatorilor, si nicidecum victime asa cum lasa toti sa se inteleaga. fiecare individ are opinii personale dar cand se aduna la un loc un grup nu se mai inteleg.