3 iulie 2014

..padurea din mine ...


...imi revin deseori  momente si chiar trairile clipelor de bine ,de fericire si de multumire pe care le-am trait  
as spune cu o intensitate mai mare decit  atunci cind s-au intimplat   si curios este ca nu imi amintesc momentele rele,urite care m-au necajit cindva .
 memoria este selectiva in sens unic ..!
 cele bune sa se-adune cele rele sa se spele ...parca asa era urarea populara ..! sau nu ..?
 iti doreai sa ne plimbam prin padure ..si sincer sa fiu doar  acum inteleg de ce ! vroiai sa fi cu mine .
numai cu mine ,
 numai noi doi si padurea in timp ce ploua marunt intr-o zi de primavara  .
 si ce frumos a fost .
 mi-am adus aminte de plimbarea aceea ,erai imbracata cu o jacheta mov parca .. si aratai  foarte bine ,uda si  tacuta in ploaie .
  da.!  mi-am adus aminte de plimbarea aceea  intr-o alta padure scaldata'n soare si caldura de iunie 

Un comentariu:

adriancosereanu spunea...

Din pacate, asa cum ne aducem mereu aminte de profesorii duri si incomozi in acea perioada in care eram scolari, asa ne aducem aminte de momentele dificile. Problema vine de la faptul ca le retraim de prea multe ori din vari motive, dar nu invatam prea mult din ele si nu respectam mai mult pe cei ce ni le-au creat sau ne-au ferit de ele.Se spune ca momentele grele ne-au oferite xperienta actuala, dar daca consideram experienta ca un sprijin total si absolut in luarea deciziilor, sintem ruinati din toate punctele de vedere, pentru ca renuntam sa traim in prezent si sa gindim un moment si o conjuctura nerepetitiva. Increderea in experienta si tragerea concluziilor sint dusmanii evolutiei noastre si deschiderii atit de necesare.