30 aprilie 2014

cathedral plazza vs catedrala Sf Josif


     ..pina in 1989 pe .terenul de linga  catedrala era un parc ..cu banci si pomi  cu groapa de nisip pentru copii, prin 1994 cineva ( imi place maxim asta cu cineva )..a inconjurat terenul cu un gard de panouri si a plasat un  paznic  ma rog 24 din 24 de ore sa pazeasca locul  care cica era revendicat de urmasii proprietarilor...prin 1998 paznicii au disparut si balariile aveau  2  m inaltime ..ah .! era si o haita de ciini care pazeau locul de ....nici nu stiu cine .

 in primavara anului 2006   mai precis pe 6 martie  dupaamiaza cind am trecut pe acolo locul era curatat,gardurile demolate ...copacii taiati ..si fara paza ..! mai ales fara paza ..( a doua zi cind am trecut pe acolo deja era o firma de paza care nu lasa sa treaca nimeni si de fotografii nici vorba )

.in sfirsit .     imaginea  facuta cu canon G5 la Iso 50 este una din imaginile intimplatoare care devine istorie

ei bine in acel  an 2006  primarul sectorului 1 semneaza autorizatia de constructie a cathedral plaza si incep lucrarile   care au declansat proteste in toata lumea catolica

2011: Curtea de Apel Suceava a decis că imobilul este construit ilegal . Cel care ar trebui să dispună demontarea imobililului de 19 etaje este primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu

..sa vezi minune cind se va demola ...

2 comentarii:

vfomino@xnet.ro spunea...

Minune maaaare cand o sa fie cand Cathedral Plaza disparea.
Poate va crea un precedent si toate constructiile de orice natura fara autorizatie si care incalca toate regulile de bun simt o sa fie facute una cu pamantu' !

Unknown spunea...

cathedral plazza este si astazi "in piioare" , cu toate ca au pierdut procese,procese... cand se va demola ??