23 noiembrie 2013

....au trecut doi ani ..iar natia tot in uitare ..

nu as vrea sa creada cineva ca sunt regalist . oh nu ..! dimpotriva ..  dar asa bataie de joc si blestem asupra istoriei si simbolurilor ei ..greu de indurat ..!cindva ... a incercat cineva de la oprescu sa faca un proiect de reabilitare ..dar a aflat cirmaciu' dibaciu ..!- doctore esti prost ..? asta-i lucrare de 10 meleonae de euroi ..si tu nu ai cohones sa iei  7 meleoane  spaga ...asa ca da draqu schelele jos ..si asteapta pina cind devin din nou primar.. ce ziceti..? dupa noua lege de regio0nanizare care face din primari imparati si din presedintii de consilii judetene ..regi ..basescul sef la primarie ..ales de 3 milioane de bizoni ..? ha ..? si cu luxten ..si videanu ..si cu etc samd ..stiti voi ...!
 iata ce postam in 2011   ...nihil sine deo  din care a ramas doar ....niii s deo .
4 decembrie 2011


despre coroana sfarimata din Arcul de Triumf

...astazi la circumscriptia electorala din Arcul de Triumf..s-a votat toata ziua ...! cu copii ,cu bunici ..tineri si batrini bucurestenii au votat istoria ...! 
au votat coroana de otel a regilor romini ...oh nu..! oh nu coroana din piatra sfarimata si blazonul Rominiei de pe care a disparut  NIHIL SINE DEO..!
s-a sters si timpul ..ei bine timpul care le transforma pe toate in nisip...timpul le rezolva pe toate ..!
..la toate astea as pune o intrebare ..:
cind se transforma ....dulce Rominie..... in minie ...???

ps dl prof Giurescu ..intrebatdaca este mindru ca este romin a raspuns

- mindria imi pare peiorativa in rominia ...mai degraba as spune ca ma bucur ca sunt romin..!

Niciun comentariu:

Niciun comentariu: