5 septembrie 2012

..esti porc ....! porcule...!

canon 60D +  canon 70-200 1:2,8 + canon II converter + monopied manfrotto 680B
F-stop f 5,6   exposure time  1/80 sec      ISO speed  ISO 800     focal lenght  160 mm

..sau ma rog...porcusorule ..! ca este godac ,adica purcelus ..

povestile deltei sunt de cele mai multe ori triste si  scrise in registru grav...! de ce..? ei bine asa zisul turism ,fie de petrecere a timpului liber ..de fotografiat ..de privit pasari ,de pescuit ..de vinatoare  ...toate au  un pret ..! mare ..! chiar foarte mare .
  acest pret este platit de cei care sunt fara aparare ...localnici ,animale ,pasari...chiar si copacii , arboretul ca de stuful incendiat nu mai vorbesc azi ..!
 revin la cei 3 godaci de porc mistret .. povestea un localnic ca se intorc la locul unde a fost impuscata scroafa ...adica mama lor ...!ei au ramsa singuri si usor usor au intrat in viata ...de orfani.
  au crescut ...si se intorc la locul cu pricina minati de  nici nu stiu de ce ...!
cit despre imbecilul care a tras intr-o scroafa cu godaci ...ei bine .el nu este vinator ..este doar un imbecil cu permis   ,  arma si  un examen luat la misto ..

 un vinator nu trage niciodata  pina nu vede exact in ce trage ...un vinator face diferenta intre un porc si o scroafa cu godaci ...! mai mult ca sigur ca scroafa a iesit la apa ..godacii fiind ascunsi in stufaris ...asa ca imbecilul a tras ....
 de asta nu stiu cine este cu adevarat ...porc ..!

Un comentariu:

Costin spunea...

Trista povestea... dar imaginea ma face sa fiu mandru ca noi, romanii mai avem inca porci mistreti, ursi, veverite... prin padurile noastre si ca nu suntem in Austria spre exemplu unde nu ai cum sa vezi asemenea exemplare...