30 august 2012

de sus ....orasul

.
    ieri  ,  prietenul meu intr-ale fotografiei mi-a readus aminte de o dimineata..!
.. ...cindva ..!
 ..atunci l-am invitat la fotografiat pe cladiri inalte din centru .. ne-am urcat cu trepiede si aparate pe gemenii de la unirii     ...am asteptat rasaritul ...am baut cafeaua ...am fotografiat ...am vorbit ...am tacut ...d'astea ...!
m-a intrebat ieri ..ai mai lucrat la proiectul ala ...orasul vazut de sus....? ..l-ai terminat ...?
 ...nu ...! nu  am terminat acel proiect care dureaza de zece ani si care nu are data de finalizare ....sincer sa fiu nici nu cred ca am sa-l finalizez vreodata ..
   ..astazi orice proiect mai mare de o saptamina imi pare desuet si inutil ..! traim de pe o zi pe alta ,nimic nu mai este asemanator cu ceea ce am invatat si pentru ce     ne-am pregatit ...! cel putin eu traiesc fiecare moment cu o implicare maxima ...nu conteaza ca sunt in delta ,secuime  sau  in rahmanu ...! fiecare moment este important si il traiesc cu toata implicarea ..
..ma mai doboara  citeodata prostia ...a mea  si a altora ..dar nu tine mult !

ps   ..cautind un titlu mi-am adus aminte de crticulfoto cu ale sale etichete :.de bine ...de rau..
  nici el nu mai este ce a fost daca isi pune intrebari existentiale de genul ..ce rost are  sa critic...sa comentez...? k bizonu' tot bizon ,nu-i pasa de nimic ..
are ...! daca mi-am schimbat fundalul albastru   sic ..! de la blog ..! are ....!

4 comentarii:

Marcel I. spunea...

Privit de sus,Bucureștiul are parcă o alură europeană,când cobori pe trotuar,se schimbă lucrurile...

Mihai Cantea spunea...

Mai întîi rescriu aici, pentru că nu știu dacă răspunsul meu la comentariul pe blogul meu îl primești ca notificare:
Păi cum să spun... Ai dreptate 200%!!! Numai că această joacă face parte dintr-o dispută, chiar dispută, cu doamna mea, care de o bucată de vreme își cam bagă nasul în monitorul meu. testam pur și simplu cam cum mai stau produsele corel, adică PHOTO-PAINT X5. Doamna a avut tot felul de păreri și la un moment dat mi=a oprit acțiunea și a zis să o postez. Pentru că ar vrea să știe reacția fotografilor versus plasticienilor. Cum nu e bine să mănînci tot timplul rece...
Să știi că nu sînt în toate mințile: am instalat acest produs pe un netbook asus???? Și acum procesez și în photoshop tot pe acest netbook. Pe 64 bitzi programele merg ca pe un phentium 4 foarte bun din anii 2007-2008!!!!!

Imaginea ta este superbă! Mai îmi spune cineva că adună fotografii pentru un album tematic de vreo 10 ani. Acum crede că o ia de la capăt pentru că imaginile mai vechi de 3 ani nu mai pot susține tema. Și tot așa crede că dacă vrei să faci ceva să te limitezi la 2 anotimpuri. e prea muult să prinzi tema în cele 4 anotimpuri. Cînd eram tineri rezolvam problema cam în 8-12 anotimpuri. Și parcă timpul trecea mai lent și mai bine. Azi totul zboară!

Costin spunea...

In acasta viata cotidiana unde totul este alert, totul este fluid, intr-o continua miscare si transformare, poate ca tema ar fi bine sa se lege de aceste lucruri...

Anonim spunea...

@Marcel I. - am exact aceeasi impresie.
Tocmai m-am intors din vest.