27 iulie 2012

... sa dam cite un vot sa ajunga la toti ...

     ..caldura ne impinge spre decizi emotionale ...seceta prelungita ne impinge spre saracie ...iar votul ne decide viitorul..
 ..am auzit ieri strigatul cel mai democratic posibil ...nu mergeti la vot ...! democratie pura ..distilata la alambicul de sub puntea marinarului sa ne imbatam cu apa de mare ..! 
 nu ne ramine decit sa privim acest stencil  fotografiat cindva pe zidul cetatii
  ce stupid ..
..sa-l votez pe iliescu sa nu iasa  vadim ..
....sa-l votez pe basescu sa nu iasa nastase 
...dar acum m-am saturat ....!


 ma duc la vot sa se termine odata circul asta ..!

6 comentarii:

Donna spunea...

buna idee! mergeti la vot ca va fi ultimul. sa-l dati jos pe marinarul care oricum nu avea ce cauta in scaunul de presedinte, dar cine l-a pus acolo? si sa alegeti pe???? dar nu cred ca mai are importanta caci probabil acesta va fi ultimul vot democratic (sic!). doamne, ce bine ca unuii pot pleca de aici!

francisc vaida spunea...

..dar de ce nu te detasezi de ..vox populi....ma rog de votul universal ..?

mnm spunea...

Important dupa sufragiul de la plebiscit ... sa nu apara box populi.

Donna spunea...

@francisc: din mai multe motive pe care romanii (sau ungurii) nu le vor intelege nici daca le explic... :)

francisc vaida spunea...

.. eu as incearca,altminteri ramine doar un moment de ba eu,ba tu ..baeu...batu..baeu..batu..!
nu cred ca in multimea infinita a hotiiilor din romanel a aparut o insula a cinstei si corectitudinii..! mai degraba un zvon :
- ne leaga ba si ne ia ce-am agonisit ..!
..

Donna spunea...

in romania nu va fi niciodata cinste si corectitudine, pentru ca romanul daca nu-i hot si fudul nu e... roman destul. si oricum preocuparile romanilor nu sunt sa le fie tara de mandrie in lume ci sa se spurce intre ei utiand de ce si pentru ce au fost alesi sa conduca. iar pentru restul populatie, sa asiste la scandaluri cu suturi si injuraturi e mult mai amuzant decat sa inteleaga democratia. si in fond nici nu cred ca doreste cineva o romanica moderna si respectata in lum. cand am pomenit asta cuiva din bucuresti, mi-a cam ras in nas. deci cum ar mai putea fiecare sa-si puna in aplicare gainariile, pilele si spagile daca ar exista ordine si legi ce ar trebui respectate? asta-i romania si din pacate nu va fi altfel nici peste 200 de ani... oricum eu nu votez, nu ma bag, doar ma amuz si ma intreb unde vor fi disparut oamenii pe care-i stiam si de unde au aprut toti ghiolbanii astia...