22 iulie 2012

despre .....trecutul rosu...bascalia de condamnare a comunismului a fost facuta ...sa nu o faca altii..
..de fapt romania nu a condamnat niciodata comunismul...si nici nu s-a rupt de tarele si trecutul rosu al socialismului stintific ..
..analistii de geniu care explica    graseiaza si iti spun ca de gfapt traiesti bine si ca somajul este normal si ca e mai bine sa cumperi rosii olandeze ...si ca nu esti piata de consum ..si ca de fapt asta se vrea si s-a vrut ...ei bine analistii lu' peste ...sunt licentiati la scoala de partid ..stefan gheorghiu..! 
..dar cei mai nocivi sunt ziaristii ,pupincuristi....care se erijeaza in ...noi poporul romin...!
  ma rog chestie de gust si de popor ..care-l mai  suporta o vreme  ...! 
uite vezi de ce nu ne putem ridica ....pentru ca mii de fire rosii ne leaga de trecutul comunist ...si nu ne putem rupe in ruptul capului .
 tara de doctori si de colonei ...deh ..! cu stele si diplome obtinute la alba /neagra  ...ma rog la ala,,,bala ,,,portocala .....!

3 comentarii:

Cătălin spunea...

Ultima propoziție ar fi trebuit să fie mai nuanțată, ca sa nu existe loc de interpretări: doctori și colonei la apelul bocancilor, după ce au intrat în politică sau au avut tangență cu politica...

francisc vaida spunea...

...ai dreptate ...!

sunt colonei si doctori ..onesti si meritupsi care nu si-au luar titlurile
la poker

Costin spunea...

Nu stiu daca va referiti la cineva anume pentru ca doctori si colonei la apelul bocancilor avem si vom avea pentru ca stim sa ne aparam ''valorile''.