3 iulie 2012

..despre cultura politica in romanele..nu credeam ca am sa traiesc momentul in care ...politica asta dimboviteana   va schimba saua de pe mirtoaga slabita si imbatrinita  a democratiei rominesti
..ma rog nu asta este singura mea mirare..mai am citeva!
 alta ar fi de ce nu curge singe ...? traditia romineasca in politica spune ca nu se schimba puterea fara varsare de singe ..acolo macar sa se taie in pahare sau sa sparga sticle ...
..ma uit la spectacolul halucinant in care presedintele ii pune la colt si ii ameninta pe presedintii partidelor parlamentare ..
..mesajul este .. 
-    sa inceteze imediat orice activitate politica in  Parlamentul Rominiei .....! sa nu se schimbe Avocatul Poporului ..sa nu se schimbe ..Presedintele Senatului...sa nu se schimbe Presedintele Camerei Deputatilor . pentru ca eu PRESEDINTELE ROMINIEI sunt  traian basescu ...! 
 nu ...! nu-i o greseala de exprimare daca ma cauta criticii la sintaxa si la limba romina ....!
..este adevarat ...traian basescu se confunda cu PRESEDINTELE ROMINIEI ...! vai noua ..! 


ps ..am sa spun ca nu sunt un fan USL..nu sunt fan PDL ..si nici macar UDMR ...usor usor am devenit  nihilist ...! de ce ..? pentru ca i-am vazut acolo ..in miezul politici adevarate si nu cred in ei ...! mai au multe de facut ca sa am incredere in politicienii romini ..! 


 stecilul de mai ne arata cit face cultura  politica...." di pi la noi uai.."
    ......... pissing  on ...good bye democracy..! 

Niciun comentariu: