10 iunie 2012

Vanghelie este omul ...!!


dupa turul de bucuresti facut pe ploaie ...pe aglomeratie ...pe nervi ..am respirat mai usurat in sectorul 5 ..! guse   parca el coordoneaza campania lu'marean ..! jos cu palaria ...! fotografii impecabil realizate  ,procesate si editate la meserie ...retus cit trebuie ,mesaj clar ,prietenos ..! 
















....la acest gen de imagini  nu ma impac cu lumina pusa de jos in sus si care se vede in apicala exact la 17 si 25 de minute ..(  se numeste grotesque acest gen de lumina  si se foloseste in filmele cu vampiri...gen bela lugosi in rolul lui draqula )...ma rog ..! sunt impecabile si imaginile realizate cu marean in camasa alba pe fond alb.
..ar mai fi de spus ca mesajul cel mai direct catre grupurile tinta ...pensionari,someri, parinti,elevi,locuitori ai sectorului 5 ..este cel mai bine realizat ..!o surpriza placuta si cred ca nimeni nu-i poate sufla in ...ciorba la sectorul 5 

iata si contracandidatii

..cu mesajul parca scris la birt cu capul taiat ,cu mina care arata ceva nedefinit ,,as spune ca bunul simt este doar   declamat ...!
 ..nu sunt fan la leana  si costel ..dar parca il prindea mai bine rolul ..leana ...!
deceptie mare ! 

UNPRimar care are si el un fix cu mina .este asta ..cred ca desi este la ghenerali in echipa este ungur ...! pai care romin si gheneral isi face afis cu piros feher zold ( rosu alb verde lb maghiara )..daca la asta adaug ca trage si el cu pistolul in mine ...

..si baiatul asta corin ma someaza sa merg cu el sa scap de gunoi ...pai rosalul ce face ..?
o saracie de campanie ..reabilitare termica ...ciini vagabonzi...gunoiul...sa dezvoltam impreuna ..????!!
..asta cu ciini e cea mai tare ...! nimeni nu are nici un fel de solutie ..! nimic ..doar atit ...! sa scapam de maidanezi ..! cretini ..! absolut cretini ..! 
de motociclistii care merg cu tobele sparte si de salvari,politie care merg cu sirenele pornite k la beirut nimeni nu zice o vorba ...!
hai sa zic ca de la gheneralii izmenari nu ma astept la prea multe idei ca e cascheta prea mica si capu ' prea mare ..! dar ceilalti...?
..

Niciun comentariu: