27 mai 2012

...altceva despre asa cum suntem


....imagini si stari ,citeodata cautari ....dar niciodata liniste ,niciodata odihna ..
..amatorul suprem , jigodia maxima zice ca asa trebe sa stea lumea cum o vede el prin aburii si miasmele propriilor dejectii.
ar mai fi de adaugat ca lumea este asa cum o percepem fiecare ,iar de cind cu marinelu ' care a dat liber la personalitati multiple in spatiul public ...orice este posibil.
 in orice caz daca as avea suficient timp pentru asta as mai reveni din cind in cind sa vad ...
- ce face baietii....? 
- baietii  vrea sa se riza...?
  dar nu ..! nu este important pentru nimeni ce mai critica si ce mai fura nonameurile in tara imposturii si a hotiilor guvernamentale adica as zice ca nu mai este o tema pentru nimeni ....ce a devenit normalitate.
 citeam ca daca nu pazesti marfa ...oricine are dreptul sa o fure ..!in sensul pur al militianului chemat la locul faptei cu cascheta data pe spate  care zice ...
- pai domnu' ..! in tara e saracie ...! ..lumea fura ...! de ce nu aveti grija ..?
..asa ca liber la furat si injurat ...liber la toate ...! ..nu ne ramine decit sa facem si noi rele ,spre aducere aminte ...nu de alta dar realitatea  trebuie boicotata..! acu' vreo 10 ani unu de la libertatea pre numele lui a.halvitza il punea la punct pe prietenul meu care ii atragea atentia ca imaginile tiparite in fitzuica aia jegoasa cu curve la pagina ..erau furate de pe site-ul personal ..
..tin minte raspunsul halucinant de atunci ...pai daca le pui pe site..! nu le mai pune si nu le mai ia nimeni (  a fura se transforma foarte usor in ...am luat si eu ...ce-i asa o problema ...?  )
de atunci eu nu am mai cumparat fituica respectiva si nici nu am intrat pe pagina lor .
mai de curind cind m-am dezabonat de la rcs/rds tot din cauza de hotie si bascalie cu oferte neonorate si platite la greu  in sfirsit am facut un iures de au chemat firma de batausi bgs ..ma rog paza sa ma educe si sa imi spuna ca nu am voie sa spun ..firma de kkt si de hoti ca nu-i frumos ....auzi ,nu-i frumos .!
 mistokareala maxima in tara mea de glorii tara mea de dor ...
nu te plictisesti niciodata 

Un comentariu:

Narnia spunea...

Imi aduc aminte ca am avut aceeasi reactie, cu cativa ani inainte de a pleca din tara, la porcariile degajate din fituica ce continea si o pagina 5. Am refuzat sa o mai cumpar sau sa o mai citesc. La vremea respectiva, in opinia mea, singurul ziar unde mai gaseai cate o stire scrisa cat de cat impartial, era Gandul. Nu stiu insa daca mai e valabil si astazi. Din cat am putut vedea pe internet, atat majoritatea ziarele, cat si emisiunilor de televiziune s-au transformat intr-un circ penibil, unde sunt promovate nulitatile si "smecherii"