13 februarie 2012

..despre tortura si democratie

..intiistatatorii  neamului  se bucura de putere si privilegii ... citeodata de respect din partea natiei ! de cele mai multe ori sunt tinta preferata a natiei prostite din 4atru in 4atru ani ...!
..acum prostia si incompetenta au atins cote istorice .,niciodata o criza de aceste proportii nu a fost gestionata atit de prost
..blestemele ,injuraturile si scuipatii natiei nu ajung insa pentru trezirea la realitate a smekeritului guvern impins inainte de marinar spre salvarea celui dinainte ! spagile s-au luat ,motorina s-a vindut ,utilajele nu mai sunt ..! mereu am spus despre  pedelani ...voi popor prost va faceti ca traiti ,noi gestionam banii si va organizam spre binele si folosul ...nostru evident ..!
..dar cum  as putea descrie altfel decit tortura ......PROSTIA .AROGANTA ,INFATUAREA si CINISMUL purtatorului de cuvint al ministrerului administratiei si internelor  numitul militaru care intrebat fiind de ce nu se declara starea de necesitate ?!..in judetul vrancea .
acesta mi-a adus aminte de lovitura de stat din chile cind allende a fost asasinat si toata opozitia a fost ELIMINATA FIZIC..purtatorul de cuvint daca ar fi avut akm -ul din dotare la el si sectoarele incarcate ar fi tras foc de voie in ziaristi si in presedintele cj vrancea oprisan ..
imbecilul pintenat de grade si uniforma vadit deranjat de intrebare cu siktir afisat si plictis suficient demonstra cu argumente latrate ca la armata ca nu se declara stare de alerta si necesitate ...iar in timpul dialogului cu ziaristii ministrul asta nou ...shmekerul fripturist care schima partidele la interes declara starea de necesitate in vrancea ..!
pai ce-i asta daca nu TORTURA  prin INCOMPETENTA si INFATUARE ..!??..stati in case si uitati de drumuri si mincare ...multumiti-va ca aveti aer ...k restul sunt la noi ..! totul este un joc de minciuni ordinare care vor sa ascunda incompetenta si prostia inghetate in ..cum altfel ..? in birourile guvernului ..!
muriti dreaqu in case ,de foame ,de sete ,fara luminare aprinsa  ca noi ne consultam la cotroceni cu marinaru' care ne spune cum a fost cu saniutza si cu fesu' pe cap la predeal...!
starea de alerta s-ar fi declansat imediat daca se termina bautura .

n.a .pe frig whiskeyul  se poate bea si fara gheata ..!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Trist, dar adevarat... Ce te faci insa cand ai doar gheata, nu si whisky?...