8 octombrie 2011
simbata ...mincam raci
cum se fac...?
...trebuie sa aveti raci cit de multi ...nu de alta dar proverbul spune ca te saturi de raci atunci cind nu vezi comesenii de muntele de resturi de pe masa ...!
prin urmare ..raci cit de multi...ceaun mare in care punem vin si apa 50 % /50 %...( aligote este foarte bun...) o capatina de usturoi ...citeva boabe de piper ...si-l dam in clocot ..punem racii si ii fierbem pina cind carapacea se inroseste ...ii scoatem ....ii scurgem ..ii asezam intr-un cos mare de nuiele .....si pofta buna ...!
ps ..mujdeiul de usturoi sau sosul hoisin ...sunt doar motive ..! nu conditii !
...... de baut va recomand ...vinul .roze de macin ...!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
domne, mă înebuniți cu papa-urile astea :)
și scoate cuvintele de verificare, sunt veri iritante :D
Trimiteți un comentariu