8 octombrie 2011

simbata ...mincam raci


cum se fac...?
...trebuie sa aveti raci cit de multi ...nu de alta dar proverbul spune ca te saturi de raci atunci cind nu  vezi comesenii de muntele de resturi de pe masa ...!
prin urmare ..raci cit de multi...ceaun mare in care punem vin si apa 50 % /50 %...( aligote este foarte bun...) o capatina de usturoi ...citeva boabe de piper ...si-l dam in clocot ..punem racii si ii fierbem pina cind carapacea se inroseste ...ii scoatem ....ii scurgem ..ii asezam intr-un cos mare de nuiele .....si pofta buna ...!

ps ..mujdeiul de usturoi sau sosul hoisin ...sunt doar motive ..! nu conditii !

...... de baut va recomand ...vinul .roze de macin ...!

Un comentariu:

ogarafgan spunea...

domne, mă înebuniți cu papa-urile astea :)
și scoate cuvintele de verificare, sunt veri iritante :D