30 septembrie 2011

vineri ...traim din piatra seaca

aceasta imagine este facuta la mausoleul ostasului necunoscut din parcul Carol I ..........pe inserat la osuarul  din jurul monumentului central...otetarul care a prins radacina in zidul de marmura este simbolul ultim al credintei in renastere
ps
   ..recitesc cu multa placere cele scrise mai ani pe bloguri si pe blogul meu ...! ma gindesc daca parerea exprimata de mine era corecta ...., daca atitudinea celor din jurul meu a fost dusmanoasa sau prietenoasa .... daca ce am scris a fost cu rost sau fara rost ...?!
acum cind mai sunt citeva zile si incepe anul universitar ,cursurile de fotografie ici si colo ..recitind criticile ,incurajarile ,abjectiile si tot asa ...scrise de unii ..de altii ......ei bine .ma gindesc la ce rost are ...? 
..ei bine eu cred ca are rost ...mai ales acum cind  nimic si nimeni nu pare a stii cei de facut...! 
am fost luna  trecuta de citeva ori la   Dalles  in interesul si pentru Clasa de Fotografie  si dorinta  aratata de cei care doresc sa faca si sa invete  fotografie , pentru cursuri este neschimbat..!
..asadar    reincepe Clasa de fotografie ...la UP DALLES !

5 comentarii:

eugen spunea...

de acord cu reinvierea... dar parca as vrea sa se nasca brazi si stejari nu otetari si alte buruieni.

Costin spunea...

multa bafta si multa putere, ca de munca este foarte mult...

Marcel Eremia spunea...

Când știi/afli că cele zise/scrise au fost cu folos, cel puțin pentru unii, atunci eu zic că nimic nu e pierdut.


Succes la ... reîncepere! :)

Dreamer spunea...

De admirat! Mult succes! Stiu ca ceea ce facem din suflet dainuieste. Si atata vreme cat mai facem lucruri din suflet...nu murim!
Pacat ca nu putem fotografia si sufletul!

fotomaniacu spunea...

Cum ziceam si pe FB:

La multi ani Feri! Departari calme si multe, fericire si sanatate, impliniri acasa si stari de bine, planuri bengoase si multumire si pace inauntru cat cuprinde, proiecte superbe si toate cele buneeee!