24 septembrie 2011

simbata ...cind te saturi de toate

autoportret suparat.....  in apa  pina'n git 
........stau in apa...( kkt pentru cei care ma citesc si'mi stiu apucaturile si felul de a fi  ...) pina'n git si'i ascult pe  presedintzie ...cum ne cearta ea ...cum ne dojeneste  k nu am plecat din tara ...sa muncim k aici nu sunt locuri de munca ..cum ne esplica ( x pentru neofitzi ) el cum e cu portul si bordelul ...cu regele si monarhia ...cum a zis el odata   care de rigi...! si a cistigat kascheta maiorului dela kgb sau spetznaz k tot un draq...era plina terra ,comturist,navlomar si tot comertul exterior de gabori de roze......! ce fericit a fost cind a dat foc la nave ...! presedinte ce sa mai ...! fiintza extraordinara  cum il alinta boborul cu kascheta ...!  si uite asa o    zi cu alta se ingina pina cind a facut-o .de pomina ..! ma rog pomana neamului ...!    fara luminare ..!.....cum ce a facut casa de Orange ..?    pai ..a zis pas parol schengen ...! nu avetzi nimic in mina decit neshte alba neagra soioase si care put a tziganime si a ciordeala de sus pina jos ...! pardon ..! march la kkt ..! asta a spus ...! si s-a mai bagat si " presedintele finlandei ..." ( oh nu vodka finlandia ..desigur ...) ci tara aia care are oameni mai asprii decit taigaua rusa ....! au zis si ei ...! pardon ..! schengen cind v'o creste bunul simtz si nota la purtare si la respect europeean ...! ..aseara il certa pe rege k de ce e rege ...!??? iar azi casa de Orange ..(..oh nu firma de telefonie mobila ...! ) ci chiar ea....... casa de Orange ..de la Carol Quintul citire ( nu are nimic comun cu pokerul ...!  ) i-a dat o mutare in plic de -i schimba pe politruci imediat ..! chiar credea marinelu" k daca fura cambuzieru' romu' nu afla echipaju ???
Sf Gheorghe  Omoritorul de balaur  
.... pai potzi tu sa-l faci albie de porci pe Majestatea Sa Regel Mhai I de Rominia fara sa te umplii de flegme de la toate casele regale din Europa ...? si sa mai spui ce...? ...k nu te iubeste regii..?? uiteasa ma gindeam eu bagat in kkt pina in git si-mi adusei aminte de Sf Gheorghe ..omoritorul de balauri ...? o mai fi El printre noi ..? o mai inflacara visele netrebnice ale supusilor ....o mai venii El sa doboare balaurul cel nepotolit si neostoit  .....o mai putea El sa-i toarne pe git apa vie ..jack daniels  pina s'o ineca si s'o satura .!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Presedintele cu sotia se plimba la pas prin Bucuresti. La un moment dat, Traian Basescu se opreste brusc in fatza unei vitrine si exclama:
- Ia uite, Marie, ce preturi: sacou-15 Roni, pantaloni-10 Roni, camasa-5 Roni. Si se mai plang toti de criza in loc sa-mi fie recunoscatori ca traiesc atat de bine !
La care consoarta, intrucatva jenata, ii spune:
- Pai, Traiane, asta-i o spalatorie!

Sloganul electoral al PD-L:
Frati romani! Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!

Basescu si Boc intr-o barca in largul marii infuriate.
Un val puternic rastoarna barca.
Intrebare:
- Cine scapa?
Raspuns:
- Romania!

Basescu la psihiatru:
- Nu stiu ce se-ntampla ca in ultimul timp sunt tot mai atacat de opozitie si de moguli, au inceput sa ma paraseasca pana si sustinatorii fideli si scad vertiginos in sondaje. Mi se reproseaza ca prea ma bag in toate, ca sunt autoritar si chiar ca ma dau drept Dumnezeu…
Psihiatrul:
- S-o luam incet si metodic. Spuneti-mi amanuntit si in ordine cronologica tot ce-ati facut.
Basescu:
- Pai, la inceput am creat Cerul si Pamantul…

Ambitia lui Emil Boc fost:
“Ori premier ori nimic!”
I-au reusit amandoua…

In contextul proiectatei reforme a invatamantului,Emil Boc viziteaza o scoala; asista la ore, isi da cu parerea, promite etc.
La sfarsitul vizitei, in fatza clasei model, directoarea, imbujorata si mandra de onoarea facuta, ii multumeste (desigur, din inima) si ii intreaba pe copii:
- Ei, ce-i spunem noi acum domnului premier?
Liniste apasatoare, noi si repetate indemnuri, pana cand, in sfarsit, se ridica Bula din fundul clasei si-i zice lui Emil Boc:
- Cu zece lei va cumpar si pe dumneavoastra si pe toti ministrii din guvern!
Scandal de nedescris! Plecarea val-vartej a inaltului demnitar cu intreaga suita, lacrimi, lesinuri didactice…
Pentru aspra pedepsire a vinovatului de catre parinti, directoarea il insfaca de mana pe Bula, merge cu el acasa si-i aduce la cunostinta lui taica-sau, sinistra intamplare.
La care acesta face o adevarata criza de nervi si, rosu de manie (eventual proletara…), exclama:
- Bine, mai nepricopsitule, pentru asta ti-am dat eu tie zece lei?! Sa-i dai pe prostii?!

Catalin spunea...

Ce noroc au unii că sunt înalţi... :)