1 iulie 2011

vineri ...tristetea si supararea sub umbrele


..ieri Conu Dinu  mi-a aratat drumul spre ..nicaieri ..! uite cu copy /paste  ca sa vezi despre ce vorbesc:

..Blogger fotografu spunea...

Auzi boierule?
mergi la http://www.blurb.com/books/1714903sa vezi niste poze ale unei vocale care ba te saluta ba te injura. Cum poate cineva sa faca asa imagini, mister. Incredibil. La ce ii foloseste studiul fotografiei si miile de seminarii, daca face asa ceva, iar mister. Mare e gradina lu al de sus. Da, o adresa de neuitat:http://www.blurb.com/bookstore/detail/1714903Sa radem la sfarsit de saptamana. Tu, care ai facut meleoane de uedinguri, poti sa faci o analiza amanuntita a fenomenului vizibil acolo.
30 iunie 2011, 23:02
Ştergere


Blogger francisc vaida spunea...
...daca as fi fost mirele sau mireasa ..ii bateam ...! sa mor io..! daca nu le dadeam in cap cu kkturile de poze ...! cel mai tare ma deranjeaza k distorsioneaza fetele ...! o bascalie suprema ...!nu mai zic nimic ca ma enervez degeaba ...! da-i in fras de imbecili..!
30 iunie 2011, 23:29
Ştergere
ce sa mai zic mai mult ...?    poate nu inteleg ....!..poate nu mai stiu nimic despre ce se cere astazi in fotografia de eveniment...dar m-am simtit ciudat ...brusc mi-am adus aminte de o carte pe care nu am scris-o ...inca ..in care bunica ...o doamna respectabila ..model in viata si exemplu pentru toti...iubita de nepoate si de stranepoate ..moare subit in somn  iar .nepoatele ..descopera inmarmurite ca pe pubisul bunicii era tatuat cu negru ....lick me tender ...!
fotografiile de eveniment se refera la momente unice ..importante pentru nepoti si stranepoti ...pentru invitatii de la eveniment ramine sampania si dixtractia ...in carucior..!
..povestea nu se termina cu s'am incalecat pe'o sa si v-am spus povestea asa ...ci cu 

..lick me tender ...

4 comentarii:

fotografu spunea...

Mie imi plac la nebunie mainile taiate de pe coperta, semn de maturitate artistica, si iluminarea cu blitul aparatului, directa si fara fasoane, care stabileste noi etaloane in fotografia de ueding. Este superba si deformarea de la pagina alb negru, unde poza din stanga a fost subtiata... ce frumos, ce elegant si slab arata astfel mirele... da` in pagina din dreapta, in care tine strans dintii la cilindrul care vine... tare de tot... si sepia verzuie din ultima pagina arata un aprofundat studiu al culorii... interesant.

fotografu spunea...

Parerea mea e sa ne strangem cativa sa cumparam un exemplar... peste ani si ani va valora o avere... sunt absolut sigur. Cum ar fi un album de nunta facut de Bresson sau de Ansel Adams... cred ca ne aflam in prezenta unei mari afaceri.

Dragoş spunea...

hahahaha :)) "lick me tender" de tinut minte. Lasa Feri ca-s frumosi mirii astia subtiati...sunt de criza...:)) Belea

Cătălin spunea...

Pe fond ecuaţia este foarte simplă:
cineva a făcut nişte fotografii şi a luat bani pe ele. Până la urmă la asta se reduce totul în fotografie.
Restul nu mai contează.