13 iulie 2011

miercuri..... la marea neagra

ultima raza de soare ...


si prima raza de luna ....



litoralul marii negre ramine doar un vis pentru cei care il stiu din alte vremuri...atunci cindva ,demult ....nimeni nu te deranja ,    privirea haladuia pe coamele albe ale valurilor  pina hat departe ...singurele sunete ..erau tipetele pescarusilor     ...valurilor ...!

7 comentarii:

Catalin spunea...

Şi ce caută indiencele la Marea Neagră?

Rebeca C. spunea...

Într'adevăr, litoralul Mării Negre nu va mai fi ce era odată. Păcat că nu am prins acele vremuri, însă îmi imaginez că era superb fără ţipetele huliganilor, cluburi şi alte derivate. Şi asta este opinia unei adolescente.

Îmi place blogul, mult succes în continuare!
Dacă doreşti, treci şi pe la mine cu o opinie, sunt la început, am nevoie de criticii sau de ce nu, dacă sunt pe merit, de laude.
O zi seară excelentă!

Rebeca.
"Daca la început a fost cuvântul...Dumnezeu s-a născut poet." Ionut Caragea.

francisc vaida spunea...

..prin septembrie cind vine vara indiana ..apar si ele ...!

mnm spunea...

Marea Neagra pentru un roman este -sau era ?-primul contact fizic cu infinitul... Pentru mine care mi-am petrecut cam 1 luna/an de cand m-am nascut in vacante/concedii la Constanta... este locul unde imi incarc bateriile si in prezent...indiferent de evolutia sau involutia civilizatiei constantene de petrecere a timpului liber din prezent. Ca nu mai apuc sa stau vara in sezon o saptamana completa... asta este... face parte din binefacerile vremurilor sau indatoririle vremurilor prezente.
Pozele D-vs. sunt superbe Dom' Feri...

francisc vaida spunea...

..multumesc de aprecieri MnM...! eu incep sa devin ursuz ...uricios si mitocan cu cei care imi strica cercurile ..! evit orele in care mitocanimea si prostimea ma agaseaza..!
..dimineata devreme la rasarit si putin apus ..nopti scurte dormite pindit de stele ..., astea's orele mele ..!

Costin spunea...

graficul satisfactiei prezentat in cea de a doua imagine este alarmant...

ogarafgan spunea...

Feri-baci, mi-e dor de mare! De un mal pustiu pe unde nu mișună flăcăii