24 iulie 2011

duminica ...rugaciunea si mila

  ....traim intr-o lume pe care nu o stapinim desi o controlam pina in cele mai intime spatii...mintea ne este controlata si manipulata,....plimbarea de zi cu zi ne este urmarita cu  camere de urmarire ultra performante  ...telefoanele ne sunt ascultate si fiecare are un dosar undeva la cineva ...! evident ca toate astea sunt platite tot de noi ..din pretul mincarii....linistii si sigurantei noastre ...!..
..doar pentru o secunda te rog sa te gindesti ca fiul sau fica...copii tai ar fi fost vinati pe o insula ..undeva ...! pentru ca asta s-a intimplat .... "unul " imbracat in politist a vinat timp de 2 ore copii nostri ,a vinat ..a tras cu arma timp de 2 ore si a impuscat aproape 100 de copii nevinovati ...!!
 Doamne Dumnezeule ...! de ce ..? de ce ...!
as putea spune ca nemultumire a unuia sau altuia legata de lumea in care traim este mai ..feroce decit a mea ...! as putea spune orice ...
dar copiii impuscati ca intr-un poligon de trageri la tinta umana intrece orice inchipuire ...! ei bine in aceasta duminica ma rog pentru 
cei care au murit pe insula mortii din NORVEGIA...dar mai ales pentru cei care ii pling ...! 
..rip

4 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Ceva nu e in regula cu toata chestia... nu stiu ce sa zic dar punand cap la cap atita cat m-am uitat pe net, ceva nu se leaga in toata povestea asta, asa cum fu prezentata pana acum. Lipsesc niste figuri si niste mutari pe tabla de shah.

mnm spunea...

E clar ca ceva nu este in regula....
Mie personal citind stirile... imi este rusine ca sunt din acelasi regn cu ucigasul... Ceva este putred in Norvegia sau in alta parte. Ca fiinta omeneasca sa tragi in copii/adolescenti cu gloante stiind ca risti 21 ani de pushcarie norvegiana... dupa ce detuni o bomba populara cu motorina+azotat de potasiu/amoniu...spargand geamuri in centru Capitalei si au murit 7 oameni...Ceva nu se leaga...nici in al doilea razboi mondial nu s-a intamplat in Norvegia/sub ocupatie Germana in actiuni MI-5 in filme prezent de propaganda post WW II chestii de asa anvergura mortuara.

francisc vaida spunea...

..si totusi e real..! oamenii au murit ,copiii au fost vinati k la iarmaroc la tinta cu alice ...! numai ca alkicele erau mortale ...! fara alta vina decit ca ..."altul" gindea altFEL...!

..nu imi pot inchipuii cum se poate gestiona asa ceva ...!

Marcel Eremia spunea...

Da, este o problemă.

Şi parcă doar asta ne mai lipsea acum, să fim tot mai nesiguri în ziua de mâine, pentru că ne putem aştepta ca la orice colţ de stradă un descreierat să-şi pună în aplicare fanteziile lui sau ale altora...