8 iunie 2011

miercuri ..gropi in trotuar

..au venit ieri cu o camioneta 4 smekeri de ziceai k sunt inspectori ..au dat jos un generator de curent si un ciocan pneumatic si in citeva ore asurzitoare au facut o groapa de1m patrat chiar sub fereastra mea ...! imbracati in treninguri de firma si curatei de altfel lucrau precis ,curat cu elegantza as spune ..! masina avea numar de giurgiu ..fara insemne si nici nu au pus asa cum este obligatoriu numarul aprobarii,avizului si beneficiarului lucrarii ..! lucrau eficient si curat ,evident k nu au autorizatie ...k daca aveau nu maturau dupa ce au spart asfaltul si au incarcat molozul din groapa ..!
- cred k monteaza semafoare ...!
-nu cred zic eu ,  si am avut dreptate ..monteaza o reclama luminoasa ..! asa ..! prin urmare pe spatiul public poti sa montezi orice daca platesti ..! comisia de urbanism a sectorului 3 are ne voie de bani si de spagi..! nu-i asa ? ..nu-i asa k nimeni nu se gindeste la de ce suntem aripilati de reclamele de 2 lei din oras..?
acum citiva ani in Wienna Primaria a initiat o zi cu toate reclamele stradale acoperite cu pinze de culoare  galben deschis ...!
..agresiunea panourilor publicitare ,a reclamelor ..a zgomotului infernal ...a prafului dar in primul rind a neamului prost ...! ei bine acestea ne omoara lent si sigur ...!

Un comentariu:

Catalin spunea...

Nu se va monta niciun semafor. Sunt noile gropi de gunoi ecologice! :)