16 mai 2011

luni .........dupa ziua muzeelor ..ma rog muzelor



..caviar      medalion de morun   sturion la gratar   toate's doar amintire ..am intrat in muzeul ICEM din Tulcea cu destula stringere de inima ..crezind k este doar o noua insailare specifica locului ...dar nu ..! este un loc pe care am sa-l recomand tuturor ......mai abitir decit faimoasa ospitalitate din partea locului ..!
am fost prin multe muzee din tara si de aiurea ....dar pot spune k muzeul din Tulcea este de virf ...prin abordare ...seriozitate si prin efortul sustinut al profesionistilor care l-au conceput si realizat ..!

imaginea este din sala  pestilor calatori ...! hahahaha.!

3 comentarii:

Costin spunea...

Cred ca economia de piata a rasturnat buna organizare de dinainte unde era doar un peste... nu asa multi...

mnm spunea...

"Pesti calatori"...buna gluma, probabil este rezultatul unui Google Translator sau etc. iar cine a aprobat nu a prea citit nimic din opera lui Gr. Antipa sau a discipolilor lui. Sau o fi dat Academia Romana fr-un pricaz ca sintagma "Pesti migratori" este caduca si suntem noi mai inapoiatzi...

francisc vaida spunea...

...nu-i gluma ..! nici ungurii nu mai migreaza ...!nici hunii...!
ei calatoresc cu cetatzenie maghiara unde vor ei in schengen ...!
..pestii au devenit si ei calatori ..! nu migratori ..! iar de cind au facut Portile de Fier nici ei nu mai migreaza si nici nu mai calatoresc..! cad in capcanele braconierilor in Cotu Pisicii...!