11 aprilie 2011

despre bikeri , bikari si BROMPTON


ieri am fost la iarmarocul bicicletelor ...frumos ...stralucitor ...ametitor ...!
la Romaero intr-o organizare de kkt am vazut cam tot ce inseamna in acest moment oferta de biciclete din rominia ..! desigue scopul era sa gasesc o bicicleta care sa ma tina ...109 kg...sa ma meentina ..191 cm ..si sa incapa in portnagaj..!
oferta s-a subtiat considerabil dupa ce am vazut standurile ..adica s-a redus la o singura firma ..BROMPTON..! eleganta, discreta , fiabila ,\dar

mai ales fara limita de restrictie la kg ..!
..la toate standurile am cerut demonstratii de cum se stringe fiecare ...cum se pliaza ...! ei bine singura care se pliaza logic si firesc fara o scolire separata este BROMPTON ...!
a ramas singura mea optiune ..!
..ah ,nu este pentru oricine  k pret dar este singura care incape in volumul cel mai mic si care este compacta si cind este pliata si cind te urci in sa .!
..fragila ...doar aparent ..!
nu  mai insir acum concurentza dahon,neuzer,..etc ...! a ramas in urma ..!

3 comentarii:

mnm spunea...

Dom' Feri...felicitari!
Rotile sunt cam mici pt. gropanele si obstacolele de tot felul din Bucuresti, dar se compenseaza ca nu trebuie sa montati port-bagaj pe masina cand o luati la drumuri lungi.
Pedalare placuta !

fotografu spunea...

Feri, in alta ordine de idei, uite ca tampenii scrie ciumpalacu asta: http://fototutorial.wordpress.com/2011/04/01/cursuri-foto/
Mde...

Marcel Eremia spunea...

Îţi doresc mulţi km să faci cu ea! Dar pedalând, nu cu ea în portbagaj! :)