6 martie 2011

despre varza ,barza,viezure si confuzie

..cei alesi sa fie intiistatatori in orice domeniu ...alesi de destin nu de oameni.....!!.. cei alesi zic ..sunt oameni modesti ,fara farfarislicuri ieftine ..dar mai ales au o intelegere apostolica asupra celor din  jur    buni sau rai...
in lume .intelegerea si zimbetul lor nu isca gilceava si nu declanseaza razboaie ...doar dispute  ma rog polemici care nu depasesc limita educatiei ,bunului simt si a  pregatirii fiecarui participant .!
..evidenta lor modestie nu creeaza nici un fel de confuzie pentru ca ei nu traiesc pentru ....si in material ...ei traiesc pentru spirit si cunoastere ..!
..nu prea isi gaseste locul acest comentariu linga o varza ..nu-i asa..?
 eu cred k da ...! cit scoala elementara,generala si liceul producconfuzie prin   experimente licentiate si cit timp nimeni nu mai intelege nimic din nimicul care ne cucereste pas cu pas ...atit timp cit nu avem modele ...atit timp cit societatea inca isi devoreaza ...copiii..! nu avem minte nici cit varza de mai sus..! traim degeaba ..! vrem ,poftim,dorim si distrugem in jur totul,egal si  liniar fara patima ...! doar asa ..!
..barza si viezurele sunt cei mai fericiti ...nu stiu ce inseamna confuzie ...!

2 comentarii:

Paul Radu Mircescu spunea...

Prietene, da, ai dreptate in textul despre ”varza, barza...” Iar imaginea postata, hihi! - cred ca numai unui om foarte viu, asa cum esti tu, i-ar fi trecut prin cap sa taie o varza in jumate si s-o pozeze! Grozav!
Cat despre domnul Steve Jobs...Ia gandeste-te daca s-ar fi nascut in Romania, ce s-ar fi intamplat?...Ar fi sfarsit batjocorit si mursecat de mediocritatile din ce in ce mai prezente si mai agresive...

Vera spunea...

Că bine mai ziceți...