15 martie 2011

despre ciolan si voie buna

...reteta este simpla ...uimitor de simpla ...!cumperi un ciolan de vita ,il speli ,il cureti de pielite....il tai pe lung si il bagi in cuptor .....!
..cind incepe sa prinda culoarea maronie sita ...ei bine atunci este maduva gata ...alaturi taiati patrunjel proaspat stropit cu trei picaturi de lamiie si doua picaturi otet balsamic alb  ,rumeniti citeva felii de piine de ce mai buna calitate la cuptor ...sarati cu sare afumata si putin piper ...
si sunteti gata pentru o aventura gastronomica de vis .....!
...ps sa nu imi spuneti nimic de colesterol...de silueta sau de orice altceva care imi strica cheful...!
ps .cei cu critica sa stea la ei acolo si sa inghita in sec ...sa se abtina de la a se baga in seama ...cei cu personalitai multiple sa se trateze multiplu ..pentru fiecare boala separat ...

4 comentarii:

Iulian Anghel spunea...

maestre, am o intrebare. cu ce si cum il tai pe lung ?

francisc vaida spunea...

..cu un circular sau cu scula numita fierestrau mecanic pentru industria alimentara...!macelariile mari au si cred ca se poate cere ....!

ogarafgan spunea...

breeee, dar n-ai milă breeee .....
tata făcea de-astea săracul ....
hehehe chiar vroiam să pun aceeași întrebare :)

Eduardo spunea...

Auzi meatre, cand il prepari ca vin si jur ca nu te intreb de colesterol si nici despre cum se fura o tara?