29 martie 2011

..... abordare selectiva a istoriei ....


trecutul francofon al patriei a ingropat definitiv Hanul Sticlarilor si nimeni ...repet absolut nimeni nu a zis nimic !
..sau a zis ..dar nu s-a auzit nimic ,nicaieri..! in schimb in citeva luni s-a zidit in beton si stilpi de sustinere trecutul ...de care nu-i asa suntem mindri ..foarte mindri..!
..evident k cineva stie adevarul...tot adevarul ...! ei sunt cei mai vinovati ..detinatori ai adevarului care tac ..!
de ce tac ..? de frica..? de lasi..? de prosti..? sau pur si simplu nu le pasa de nimic ...! asa k brava natiune va ierta si va uita si cei nascuti azi vor descoperi cu uimire k exista viata si inainte de 2000 si inainte de 1990...!
..doar primarii luau spagi mai mici ...si novotelurile se construiau mai usor k venea francofonia peste noi ..! azi s-a uitat totul si daca il intrebi pe sarkozy de rominia ..arata spre basescu .cu un mirage de vinatoare armat gata de tragere ...! o tempora ...!
..tot aici era si terasa Anda unde sri ul a fost prins in fapt cu inregistrari ambientale ..k sa nu mai vorbim de faimosul monument de comemorare a muncitorilor tipografi care au fost impuscati cu ocazia unei demonstratii neautorizate .!

3 comentarii:

fotografu spunea...

Fabuloasa fotografie.
Cred ca acolo sunt ruinele fostului Teatru National.
Of...

Vera spunea...

Bănuiesc că tac din toate motivele puse împreună:de proști,de frică,de lași,din cauza că nu le pasă de nimeni și nimic.

Ce contrast între clădirile vechi și cea nouă de peste drum cu o mulțime de antene!Grozav

Veronique spunea...

intotd cineva stie adevarul si intotd o sa ramana ascuns. ehhh...pana o sa invete Romania sa aprecieze trecutul.. sau nu o sa invete niciod.