5 februarie 2011

despre lumea in care traim....

tara mea ...este o lume ciudata ,fara reguli si fara traditii....fara directie si fara un conducator..este greu sa supravietuiesti in lumea asta ...
..este impresionanta  asemanarea intre lumea asta si lumea de pe un vas comercial care navigheaza pe oceanele lumii....! singura regula este ...asculta comanda la mine ...! daca moare vreunul ....direct in mare ...daca e vreo molima ...saracu' a murit ...n-a avut zile ..! daca e pericol scapa cine poate ...
 si uite asa se trec zilele ...viata.
..numai k pe uscat sunt alte reguli si alte obiceiuri ..!
..unii se regasesc si se simt bine in felul patentat de pupincurist  ,altii stau si conjuga  as vrea sa fie bine ...iar altzii consuma aerul degeaba..!

ieri am fost intr-o lume si mai ciudata ....in sud-estul tarii.pe traseul....rasova ,alimanu,independenta ,floriile .negru voda ..vama veche  2 mai si retur pe la hirsova .
desi pe harta apare rominia .......pe drum toate masinile au numar de BG ...bulgaria adica ...cosurile caselor sunt mute si inghetzate ....pe ger de - 10 grade celsius  nu te intilnesti cu nimeni ...esti intr-o tara parasita ...!

uite ...pina si usile sunt zidite ..!

Niciun comentariu: