2 februarie 2011

despre... dorada la cuptor

....credeti k este usor sa prepari o dorada la cuptor...? Va spun eu este cel mai dificil lucru pentru un Cheff...sa obtii auriul din imagine si sa-i scazi grasimea ...dar nu de tot .ci atit cit trebuie ...! nu mai mult ,dar nici mai putin..!.este greu ..foarte ....foarte greu ..!
..sa-i faci o fotografie fara sa copiezi imagini deja existente pe net intr-o abordare descriptiv explicita ...este la fel de greu .
..la noi nu se organizeaza lectii de fotografie in spatiul gastronomic ..,desi interes si comenzi ar fi ...! nimeni nu investeste intr-o abordare noua a fotografiei de si in .....gastronomie ...! food stilisti sunt doar doi - trei ..si chiar si ei ......nu au abordari originale ci imita si copiaza din surse diverse .!astazi cu un PR bine platit potzi devenii peste noapte ...star !  fara sa fi de fapt decit un fir de ...praf .....de prea multe ori imaginile sunt compuse si incadrate fotografic  ......si nu gastronomic ...!..adica reactia de wow a privitorului neavizat   ..de cele mai multe ori scoate un hm.... concesiv din partea celui care a muncit la o abordare noua in prepararea unei simple ...dorade la cuptor  ..!
..k sa nu mai amintesc de lipsa unei harti gastonomice pe regiuni ,pentru k am convingerea k una din cele mai mari atractii poate fi ....turismul gastronomic..!

5 comentarii:

Costin spunea...

imi ploua in gura... si spuneti ca a fost gustoasa?!

ogarafgan spunea...

Breeeeeee, e peștele meu de bază =))))) nuuu d-ăla =))))))
Numai d-ăsta bag la burtică. Ei hai că mai e unul, păstrăvul.
Mă duc să-l scot din congelator :))

Ciprian Grigorescu spunea...

ma duc sa iau vinul...

Cana cu Cirese spunea...

ce mai faci, feri? sper ca bine... eu apreciez foto, motanul tau sper ca a furat modelul... sa ii fie de bine! imbratisari!

Naruto Predictions - Programare-Tutoriale spunea...

Navigand pe web..m-am impiedicat de pestele ala grozav care ma bantuie zilnic de o vreme incoace!

Neaparat tre sa ma scap de fantoma pestelui...cu alt peste!