3 ianuarie 2011

despre ..... undeva ,cindva


...  poate la o petrecere Creatorul si-a incintat oaspetii din alte stari si forme cu un joc de artificii....poate asa dintr-un joc de scintei si fumuri ...s-a nascut viata ..! poate din scinteia verde si cea rosie s-a nascut iubirea .....din cea galbena si portocalie s-a nascut  binele ....iar din norisorul albastru s-a nascut prostia

6 comentarii:

Catalin spunea...

Şi se mai văd nişte spini care au făcut iubirea să umble cu ochii scoşi...

Marcel Eremia spunea...

"somewhere in time"...

La mulţi ani!

Cristian spunea...

Frumos spectacol de artificii!

Costin spunea...

Frumos specatacol de artificii. Sunt curios ce stiinta a stat la baza celei mai letale potiuni formata din rautate, invidie, aroganta, vulgaritate, duritate si nu in ultimul rand agresivitate.

fotomaniacu spunea...

Domnu` Costin, va spui io care e stiintza aia: combinatia dintre o ieczistentza cacacioasa, creata de o traiectorie de ratat la facultatea de arta de la coloshvari caposto, si constiinta faptului ca e ratat si ca nu i se scoala la cadrele patrate si nici la cele dreptunghiulare, combinata cu ascunderea sub un pseudonim si cu libertatea pe care o dau neste americani timpiti care nu ar crede ce atrocitati se intimpla sub scutul lor cultural, ba-ga-mi-ash ceva in cultura lor, combinate cu imposibilitatea tratarii schizofreniei si cu libertatea etnobotanicelor, sunt parte din potiunea nu letala ci dicstractiva care duc la ce ziceti.

andreea.florea spunea...

La Multi Ani!
Superb spectacol de artificii!