20 ianuarie 2011

despre ...normalitate

de data asta nu postez imagine ....scriu citeva rinduri despre starea de normalitate la nivelul unde aerul starii de fotografie este rarefiat ...
  am citit fiecare virgula si am revazut de citeva ori imaginile participante la concurs si cele cistigatoare ...am citit biografia  Judecatorilor  si nu in ultimul rind prezentarea .....CONCURSULUI ...de ce ,cine ,cu ce ...dar mai ales ....cum ..!


uite http://www.hearst8x10.com/

2 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Meserie si stare in imaginile alea coane.
La noi e mai greu, ba nu te pricepi la wild photography, ba pe baza de detalii in negru se fac cruciade si adunari de care injura mai bine pe alalalt, ba ne pute pur si simplu, ba nu e bine, ba aia, ba ailalta.
Circ infinit p`aciulea, da` cu numele, la circu adevarat macar te dicstrezi, circu d`aciulea te lasa doar cu un gind amar.
Peste asta se asterne si mirarea si profunda dezamagire, tin eu un curs de alergare cu capotu undeva si vorbim de cite in stele la cursul ala dar de alergat, muie, ca e frig, ca e cald, ca e ud, ca e uscat, orice, numai sa nu alerge. Si atunci stam si ne uitam la televizor la maratoane sau pe net la 8x10 si ne intrebam uimiti unde naiba e the failure.

francisc vaida spunea...

...la mentiuni este o tipa http://www.juliesoefer.com / care in culinare principal si desert ..m-a facut sa ma uit de 3 ori la fiecare imagine ...! si am sa mai spun k mi-au placut ...! au stare ,au papile gustative si digestie pornita la prima vizionare...! tare ..! cred ...!