5 decembrie 2010

despre ...ginduri

     ....imi este sufletul ars si pirjolit  de  cite tragedii in jurul meu ..... nici nu mai stiu la care sa string din dinti . ...ieri pe o ploaie torentiala a fost inmormintat la cimitirul Bellu  prietenul meu Petre Carpen...era cu 9 luni mai mare decit mine si prietenul meu de o viata ..ne-am regasit si ajutat numai in momente cruciale din viata amindoura ..atunci cind nimeni nu credea k se mai poate face ceva ...
nu stiu ce sa zic ..frinturi de intimplari extraordinare si o pofta de viata pe masura lui...Petre a luat din viata ce a vrut ,cind a vrut si mai ales cit  a vrut .! un om de o blindete si bunatate iesite din comun....in acelasi timp o fiara dezlatuitra si insetata de singe si razbunare in fata nedreptatii de orice tip...!
cu Petre ne-a prins revolutia cu aparatele de fotografiat  in mina ....la sfatul popular la sectorul 5...si am lasat totul balta si am fugit k bezmeticii in piata palatului in fata la CC...sa ce ?
...la o partida de pescuit a prins un peste mai mic decit acul....si asta spune totul de cita rabdare a avut  !dar poate cea mai tare sedinta de fotografie din toate din cite am auzit a fost ....prin ' 82 cind chemat fiind sa faca fotografii la o inmormintare in Ferentari neamurile i-au zis k vor poze cu raposatul     ..! ei bine  , Petre le-a zis sa sprijine cosciugul de peretele casei si a facut fotografiii la toata adunarea ,cu grupuri .cu toti in picioare  ....!
..nenumarate intimplari si amintiri de neuitat...frinturi de petreceri monstruase ...si ce ..? ne vedem  poate pe lumea cealalta .......mai mergem la pescuit si mai bem o vodka ...!

RIP

9 comentarii:

QED spunea...

Pareri de rau pentru pierderea ta!
E bine ca ai amintiri de neuitat. Ele ne mai raman dupa ce cei care le-au generat nu mai sunt printre noi. RIP

Anonim spunea...

Cât mai suntem noi, cei care ne amintim de ei, încă nu au murit de tot... Îi vom simţi, într-un fel sau altul, tot mai rar, dar în momentele în care vom simţi vie nevoia prezenţei lor. Veţi spune că e o slabă consolare a unei pierderi ... Poate aveţi dreptate, poate nu ...
Nu l-am cunoscut, nu vă cunosc, dar pot "rosti" cu sinceritate un "Dumnezeu să-l ierte!".

Iulian Anghel spunea...

Dumnezeu să-l odihneasca !

Veronique spunea...

:-(, dumnezeu sa-l ierte!

Anonim spunea...

Fie-i tarana usoara! Cu siguranta o prietenie adevarata nu moare, indiferent ce se intampla cu unul dintre actori.

ogarafgan spunea...

Haha, asta cu mortul în picioare e bună! :))
Oare o fi bună și nemurirea?

Costin spunea...

Imi pare rau pentru pierderea suferita. Dzeu sa-l odihneasca.

DN spunea...

Dumnezeu sa-l ierte. Sfantul Pavel spune sa nu ne intristam ca cei ce nu au nadejde. Din cele scrise, e clar ca va purtati prietenul in suflet, despartirea va parea scurta iar revederea mai plina de bucurie. Aveti nadejde!

Lumi spunea...

Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase...ai fost un adevarat prieten pentru Petre si asta nu doar pentru ca stiu personal ci pentru faptul ca ai reusit prin putine cuvinte sa-l descrii cu adevarat pe OMUL Petre! Asa a fost si asa a plecat...Dumnezeu sa-l odihneasca!