23 decembrie 2010

despre gheorghe ...TUDOR GHEORGHE

..am fost la spectacolul       ...Degeaba......sustinut de Tudor Gheorghe impreuna cu Corul si Orchestra Filarmonica din Craiova . in prima parte a spectacolului am lacrimat pe la mijloc lui  am ris iar la sfirsit     am amutit de tot ...Olteanul.este .destept si mindru   o voce de aur ...o limba ascutita k o coasa si un suflet ....Oh Doamne ce suflet am auzit si am vazut azi ...!
in seara asta Tudor Gheorghe a vorbit cu Dumnezeu ...a vorbit cu tinerii care au murit la Bucuresti si la Timisoara...acei tineri care au luminat in 1989 Craciunul precum steaua de la rasarit de Betlehem ...! a vorbit cu parlamentul ...cu piticul inaltzat pe virfuri gasit de pdl  intr-un ou KINDER  ...a cintat si a vorbit despre catelandrii care musca din bunici si din parinti ...si din ce in ce mai des din istorie si mortii din cimitire ...! a ridicat sala Palatului in picioare de multe ori ...spectatorii mutzi de uimire si de faptul k sunt parte a ceva foarte important ...!!
ei bine ..Tudor Gheorghe a trait pe scena      ...in fata unei sali arhipline cel mai virulent manifest impotriva stergeri  Rominiei de pe harta lumii..impotriva atomizarii ei  ei cu mijloace democratice ...prin alesii ei ..parlamentarii..

..a cintat despre viatza care trece ..despre dor si lerui ler ...! imaginea de mai sus ilustreaza cit se poate de bine ce traim azi ...suntem prinsi in ghiata ...in ghiata din inimile si sufletul nostru ...! suntem incremeniti in ghiata

5 comentarii:

Dan Moruzan spunea...

Tudor Gheorghe este un artist complet, cum putini mai sunt astazi printre noi. V-ati facut asadar un cadou frumos de Craciun...
Gandurile mele bune si un Craciun fericit alaturi de cei dragi va urez!

fotografu spunea...

Da, boierule, asta trebuie facut... spectacole, lectura, liniste spirituala, retragere si pregatire... frumos...

Anonim spunea...

Orice s-ar spune despre Tudor Gheorghe, păleşte în faţa minunatelor trăiri pe care ştie, ca nimeni altul, să le trezească în sufletele spectatorilor... Vă împărtăesc impresiile. Am fost la multe dintre spectacolele date în urbea mea. Stiu ce-nseamnă să trăieşti clipe de-nălţare sufletească alături de un astfel de Om al scenei! Mulţumesc pentru că mi l-aţi reamintit, după o astfel de zi, ca noaptea să-mi aducă linişte şi împăcare, reascultându-i vocea!
Sărbători fericite, domnule!

PS: Fotografia pe care ne-aţi dăruit-o în această seară, chiar dacă doare, este minunată! Mulţumesc!

Costea spunea...

Eu vreau să înlăturăm această gheaţă dar din păcate suntem dezbinaţi de democraţia asta condusă de către comunişti.
Însă resemnarea este arma prostului şi promit că nu o să mă resemnez şi la nevoie o să pun mâna pe armă pentru a da altă valenţă acestei ţări.

Costin spunea...

Vorbe frumoase, fotografie faina... cam asta inseamna sa traiesti.