29 noiembrie 2010

despre apa ,mal si moarte

..de citeva zile mor in fiecare clipa si ma transform in pasare ,in dunare....ieri am fost radacina de salcie scoasa la mal de furtuna grozava ..si ma gindeam in pustia din jurul meu in ce locuri ciudate ne este dat sa traim ...pina mai ieri trebuia sa traim    bine ..! azi trebuie sa muncim bine ...! probabil miine vom muri  ...bine !
..si tot asa o lume halucinanta in fiece zi se dezvaluie ..! pina cind ...? ei bine pina murim si ne scoate o furtuna la mal si o sa ne putrezeasca  trupul si radacinile  la soare si la ploaie si nu vom mai fi nimic....! alti prosti asteapta nezamisliti inca ...sa vina pe lumea asta in care trebuie sa fi pasare ,dunare  sau radacina de salcie scoasa la mal sa intelegi k totul este o gluma proasta spusa intr-un birt ..undeva in portul unde nu mai acosteaza vapoare .... niciodata ....!

3 comentarii:

catalin fudulu spunea...

Sunt bune si barcile, in locul vapoarelor,...daca nu iau apa...cum a fost una pe aici, zilele trecute...

Oana spunea...

daca esti o salcie obosita trebuie sa te opresti putin in umbra apei sa-ti tragi sufletul ca apoi sa-ti aduci aminte ca vantul si glumele lui proaste nu-ti ajung nici pana la radacina :):)

Veronique spunea...

sunt bune si radacinile de salcie ...