14 octombrie 2010

despre o gura de aer proaspat...

..

5 comentarii:

Unknown spunea...

Proaspat aer, daca n-ar fi atat de banala imaginea, s-ar observa ca este extrem de prost editata.Va urmaresc de ceva vreme si intradevar aduceti un aer proaspat in fotografie.Proaspat dar nociv.

francisc vaida spunea...

...asa este ..este o imagine banala si foarte prost editata...! dar dincolo de asta este o imagine asumata public asa cum este ea dar... repet ...NU VREAU SA DEMONSTREZ NIMANUI NIMIC....! este un blog public si dechis oricui la privit si comentat...!
ceea ce ma deranjeaza este k MIHAI este o fictiune ..un ceva sau care merge undeva dar care nu isi asuma nici macar ID ul ... sta ascuns dupa perdele zice :
- uite mama trec soldatzii...!

ps . arata-te si vei primi respect ..daca nu ....nu .!

fotomaniacu spunea...

in marele cascaval al fotografiei exista si lomografii si lomografi nervosi, pentru care o imagine clasica e o voma absoluta; exista conceptuali care ar spinzura orice instalationist si in plus daca ar prinde unu cu imagine academica l-ar trage si in teapa; si tot asa.
Orice imagine spune ceva despre sufletul si despre cel care o face, asa cum orice comentariu spune tot despre cel care gandeste, daca gandeste...
Astfel de timpenii ne ocupa viata mai mult decit trebuie.
Apoi cei fara identitate ar trebui lasati sa moara i n singuratate si in nici un caz nu trebuie bagati in seama.
Imagine prost editata? Ca sa ce? Ar fi mai bine editata daca ar ce? Fotografia e o poveste despre stari si povesti si suflet, un imbecil fara suflet si fara identitate nu poate fi gajbit ca sa faca cineva o poza pe gustul gusterului, asta daca ar avea gust, ceea ce am mari dubii.
Viata merge mai departe... si unu, anonimii trebuie bagati direct in sacul cu delete, si apoi, doi, o fotografie e un mesaj, o stare, o idee, o intelegere cu cel de sus, si cine o vede altfel si o intelege ca o editare sau ca o etalare pe o scara valorica e un biet ciumpalac incapabil vreodata sa inteleaga cum devine cazul.
Prea multa consideratie insa pentru o umbra fara stare si fara suflet, pentru care un drumm de pe o culme tomnateca e o poza needitata. Pune o masina cu gagici cu fotoshopu, pune o cracaneala de cocori, pune Feri neste prim planuri cu sinfle si ciujoane, sa placa si la popor si sa nu mai spuna ca ie needitata, care este.

OmBunDarCuLipsuri spunea...

Domnul Vaida ! A dori sa folosesc poza aceasta cu cele 3 anotimpuri la un post cu o poezie pe blogul meu, pe Netlog.

M-as simti onorat sa o pot folosi!
Se poate ?

francisc vaida spunea...

...da se poate .......pentru k si eu sunt onorat de intrebarea Dvs