17 octombrie 2010

despre ..neshte unii

......scrie unu' din tenebre..
citez cu copy/paste
.academia spunea...

@Mereuta: dati si pensete la prezervativele Agarici?
@Vaida ( adica anonimul ala de la 13:12)
citeste tata pe rand, ca esti cooperatist:
- daca tot esti anonim mai fa si tu o schimbare stilistica, depaseste stadiul de bou, ca te simte omu' dupa ideile fixe;
- cu...cuvint cenzurat... s-a facut cultura de la Creanga incoace;
- vezi ca la militie nu mai cere nimeni sa mergi cu poze, au baietii automate, asa, ca la cafea; prin urmare, ai grija ce mai inventezi la cursuri sa aiba impresia papagalii de va paltesc ca n-au dat banu degeaba.
-cred ca nici nu ti se mai scoala decat la apelativul de profesor; nasol ca mai este unii care te stie de la scoala de maistrii!
.ce ma dixtrez cu ardelenii...! totzi au un fix cu capitala  ...se simte ,se vede ,se aude ...ii vad cum sar peste sinele de tramvai  de frica sa nu se curenteze si.... au o durere mare ....! vor sa te educe ..sa te puna la punct ..sa zika ..sa alea alea ...sunt nevorbitzi ..! ..sunt iscoditori ..si vor sa demonstreze mereu cite ceva ..!
adica de ce ar trebuii sa scriu ceva si sa semnez anonima...? ha ...de ce ..? si de ce imi spune cineva vaida ....? ori Dl vaida ori ..ba boule ...!
si inca ceva ...la foto Union  se lucra pe plaubel ...13/18 ( vino la dalles sa vezi ! ..cu Durst 138 cls ...cauta pe google..!
 niciodata nu discut in  public despre propria-mi dinamica ...
.... cit despre cine si ce scrie pe blogul Dlui Horhhe nu am caderea sa ma pronunt .dar multzumesc ..nu mai intru sa ma injure unu altu' de statistica ...!..
ps daca e posibil sunt dispus sa predau si acolo la ...... casa de cultura ....!
...daca e posibil am zis ..! Va suna cunoscut..? e bine atunci ..!

Un comentariu:

fotografu spunea...

Netul a devenit o latrina banala, orice incult, imbecil, ratat, nefutut, are ocazia sa se faca auzit si sa intzepe pe papa de la roma sau pe muftiul indienilor, ce ba, iar fumezi, si noi nu avem comenzi si inainte de 89 fotografii erau pe pile si am fost cu ei dar mi-au lasat un gust amar si tot asa.
Cei care modereaza au toata vina insa si as vrea sa vad si eu ochii arhi tectonicului care spuse la iasi de cooperatia care nu are dreptul sa predea... imi amintesc acum ca la initiativa mea a fost invitat de niste fotografi acum citiva ani sa le vorbeasca, le-am spus luati-l ma si pe ala ca stie imagine, si el tot timpul a injurat pe ailalti fotografi, de nu mai stiau cum sa scape de huiduma... asa merg lucrurile.
Vremuri triste, cind te intilnesti pe strada cu imbecilul iti zimbeste timp si nu a mincat cacat si nici gura nu ii miroase, dar cind ajunge acasa, vai, nu esti de inaltimea lui si te fute la icre.
Altfel, am invatat enorm zilele astea, bine ca s-a spart buboiul, ca sa vezi ce timpit sunt, cind omul a zis ca are nevoie de bani si ca isi vinde sculele, ma gindeam sa il ajut sa il duc la o banca unde cunosc sa il imprumute extrem de avantajos... iti dai seama ce tamtit sunt... asta e.