7 septembrie 2010

despre pescarusul care a scapat scoica din cioc

..pina sa fotografiez pescarusul din imagine ...nu mi-am imaginat k pescarusii maninca scoici...!...cind nu le scapa din cioc...!

vezi ce zic meseriasii despre momentul click...aici http://photofocus.com/2010/09/07/isolate-the-most-powerful-moment/

7 comentarii:

Blogu'lu oZo spunea...

Ce imagine, Feri... fantastic!...

francisc vaida spunea...

..multumesc 0z0...! o imagine norocoasa....!

CalinMirisan spunea...

foarte bine tras momentul!

Mihai Cantea spunea...

Coane Fery, îți privesc și eu fotografiile. Îmi place și ce și cum scrii! Eu nu mai scriu titluri la fotografii. Pe blog. Activitatea pe net este numai pentru a fi în ton cu lumea. Pentru a ține aproape prieteni ca tine, Dinu, Mark sau alții nenumiți și neuitați! Altfel nu agreez, cu toate ca sînt informatician profesionist, cu diplome multe în domeniu, netul și nu am păreri bune despre rețele de „socializare” sau „relaționalizare”.
Despre imaginea de azi și nu numai este că oricît am discuta noi despre momentul declanșării, despre intuiția fotografului de stradă sau de sport, oricît am teoretiza în reușită există totdeauna o întîmplare norocoasă. Am făcut prea multe fotografii la viața mea, desigur nu cît face un profesionist, dar nu cred că greșesc, pentru a realiza că e aproape imposibilă anticiparea momentului declanșării și valorificării acelei zecimi de secundă între recepția vizuală și acțiunea comenzii pe declanșator, și asta dacă ești antrenat!
Nu știu dacă ai văzut fotografia lui Bebe cu prigoria care tocmai are în cioc o libelulă. Fotografiind cu teleobiectivul nici nu putea să vadă că pasărea ținea acea libelulă. În fotografie se vede deci un fotograf norocos. O întîmplare nerepetabilă poate toată viața. Dar dacă nu am avea și astfel de momente fotografice oare nu am pierde o parte din frumusețea și ineditul și geniul fotografic? Cine vînează sau pescuiește poate înțelege și acest moment unic din arta și tehnica fotografiei!
Și nu uita că pun la suflet cu drag cuvintele tale!

fotomaniacu spunea...

Tareee, cum se nimeresc cele doua bloguri... superb... felicitari boierule!!!!!!!

Monica Boiangiu spunea...

Superb momentul prins in imagine. Felicitari maestre!

Ciprian Grigorescu spunea...

Ăsta da bulan!!!