11 august 2010

iata un portret de fata 

5 comentarii:

Blogu'lu oZo spunea...

Cine mai știe de așa ceva, Feri? Era o nebunie să faci în laborator treaba asta. Azi bați la 3 taste...

fotomaniacu spunea...

Azi jmekerii fac asta cu o intorsatura de maus...
Imi aduc aminte... exista si un film facut de Agfa, Agfacotour, care facea automat solarizari... cite mii de zile petrecute in laborator... cu copieri de filme si procesari... dar nu regret nici o secunda. A fost frumos.
Te inteleg perfect. Cu atit mai mult ma gindesc, amintindu-mi de multi dintre cei tineri care nu experimenteaza, nu citesc, nu sunt posedati... ca poate ar fi mai simplu sa le spunem dom`le, n-ai nici ureche muzicala, nici voce, ce sa cinti ca nu ai cum... si nu ai nici vointa si nici capacitate de a invata ceva... sau gresesc?
Sau suntem urangutanii pe cale de disparitie si trebuie sa supravietuiasca cei care nu vor sa citeasca Fotograful creator, lenesii si nu in ultimul caz nebunii... desi sunt multi care ar face si chiar care fac, sunt de mii de ori mai multi care maninca oxigenu` degeaba - nu vor pricepe ce e aia o solarizare pe film.

francisc vaida spunea...

..da da...! ai dreptate ...mi-ai adus aminte ,..AGFACONTOUR...ce vremuri ..! dar nici azi nu pot face din trei mouseuri...! pentru asta ar trebuii sa doarma in pat cu kelby si cu photoshop bandits...ceea ce nu este cazul Coane Dinule si Boier OzO...! intrebarea este fundamnetala ..!
fotografia incotro ...? mai devreme cu 100 de ani si chiar cind niepce a facut prima imagine ....intrebarea s-a pus la fel ...INCOTRO..?
.eu sunt decis ...nu mai fac scoala decit cu incepatori ...k de avansati sunt satul...cit despre profesionisti care fac sutinguri cu sticle dejdemii gratis ce sa mai zik...?

Marcel Eremia spunea...

Nu cred în educaţie făcută cu forţa... Că pe unii îi interesează ce fac la cursul plătit şi pe alţii nu, cred că este normal...

Cred că este ca şi cu numărul de "fotografii" făcute. Faci 1000 de cadre, alegi 100 mai reuşite, le întorci pe faţă şi pe dos, mai rămân vreo 10. Dacă după o perioadă de rumegare, revăzându-le, rămân tot alea 10 atunci este perfect. Ţinta a fost atinsă!

patty_35 spunea...

fff. frumos

exprima atat de mult...