17 iulie 2010

despre .......gunoaie


...usor fara sa prindem de veste am fost acoperiti de gunoaie ....traim printre ele ....cu ele.!
..mirosul lor ne marcheaza viatza ...gunoaie ..! si la propriu si la figurat..!
...un prim ministru pre numele lui boc ...acest individ ar merita o analiza psihologica si comportamentala mai aprofundata decit oul parintesc izbit de capu' lui de retardat.....! frustrat de inaltime ...! (statea pe virfuri la o poza de familie cu prostii neamului )..frustrat de educatia lui de ardelean intirziat in evolutie ...!( a 9invatat un an de zile la o materie din care nu se dadea examen ...va da-ti seama cine ne conduce..?)  ... un individ  k boc zic ne trimetea deunazi la munca ....!  munceste tu idiotule ...!
 imbecilii astia de ardeleni fie unguri fie romini au acelasi lucru in cap .....noi muncim si miticii nu lucreaza ...! pai munciti voi prostilor k atit stiti !! cine dracu mai vrea sa munceasca in tara asta decit prostii de alde boc ....ba la coasa ....ba la lopata...ba la mormintu'natieii lui portocalii...!
...ciorbea mai avea din astea cu munca ....cu pescuitul....! imi aduc aminte i-a dat o undita cadou lu" nastase sef mare al opozitiei prin 97 intr-o sedinta de motiune de cenzura la camera ....si nastase smeker de smeker i-a dat-o scurt la bot in pauza ....i-a trimis un crap de vreo 15 kg .....! la misto desigur ...!
.-ciorbea ...mai bine va dam o unditza sa pescuiti decit sa va dam de pomana ..!
..-nastase ..decit sa pierdem timpul k pescuitul mai bine ciordim un crap din crescatorie ....!

..si uite asa cu pedro,vacaroiu ciorbea raduvasile isarescu.. nastase tariceanu boc boc ...mi-au mincat 20 de ani din viatza si mi le-au acoperit cu gunoaie ....!
..gunoaie ....vom devenii noi insine gunoaie ..! lipsa de educatie de pregatire ..de calitate isi pune amprenta pe noi zi de zi ..ceas de ceas..! nu puteam in ruptul capului sa inteleg de ce ma criticau prietenii mei plecatzi acu 20  de ani ...esti agitat ..esti nervos...esti prea implicat..esti esti ..esti un gunoi k nu intelegi k exista si viata normala .!
traim intr-o agitatie permanenta generata de aceste gunoaie politice ..care nu fac decit galagie si ....gunoaie

5 comentarii:

Marcel Eremia spunea...

Din păcate nu pot decât să-ţi împărtăşesc frustrarea şi necazul cumulat timp de cei 20 de ani.

Deşi, de la revoluţie încoace nu am avut sentimente atât de negative faţă de conducători (pornind de la primarul de sector , prim ministru şi preşedinte) aşa cum am acum, cu actualii...

fotografu spunea...

Eo zic sa ne bucuram si sa fim fericiti si sa citim Omar Kayam si sa bem bunatatzuri si sa ne dixtram.
Miine va fi categoric mai rau.

Costin spunea...

Poate nu trebuie sa punem chiar totul la inima pentru ca pierdem si unicul lucru care nu este inca impozitat : bucuria de a trai. Din pacate asta este adevarul despre gunoaie iar raul cel mai rau este ca nu se opreste aici si stiti dece ? Pentru ca si maine este o zi.

MyEyesOnyou spunea...

E nevoie de o companie de salubritate extrem de eficienta,Atti...nu crezi?(I have a friend in Sfantu Ghe ,Atti)

Adrian spunea...

Da Fericule ai dreptate si tu sti ca eu am o pornire organica pe rahati de la conducere dar ceea ce trebuie retinut este ca sintem evrei intirziati in primul rind si incercam sa luam de la ei o deviza veche si neavenita pentru noi si anume "sa ne rezolvam problemle prin ei" si uitam ca deviza occidentala este " curatenia nu se face ci se intretine"Ne-am obisnuit sa credem ca ne va face cineva treaba si uite ca va trebuii sa ne dezobisnuim,dar va fi tensiune mare.