13 iulie 2010

despre capatul drumului..gata ..! am ajuns la capatul drumului..! visele europene s-au terminat ...!   ..lasa ba k ne integreaza si ne da si noua ..si o sa fie bine ..! kkt ..! nu ne da nimeni nimic...! rominii inca nu stiu nimic din ce se pregateste ..!
  uite ...! ..directia mondiala a constructiei sociale este ceva de genul....nu avem nevoie de o clasa de mijloc ..puternica si independenta ....nu vrem initiativa si dorinta de a inteprinde ceva ....! vrem o clasa de mijloc ...angajata pe salarii medii si dependenta in toate cele de ...asistenta medicala si sociala cu pensii cit mai mici ...eventual care sa moara in al 2lea an de pensie ...subit ..k altminteri e prea scump tratamentul medical....!
o clasa de mijloc umila si dependenta de guvern...! asta-i capatul drumului..!
..o sa ne retragem in munti    ...unde nu-i asfalt ,curent electric ..taxe ...impozite ...dar mai ales sa uitam k a existat odata ...speranta ..!

4 comentarii:

Danca Danela spunea...

Tocmai m-am intors din munti...acolo e speranta... e o lume minunata.Doar pentru ca am devenit dependenti de curentul electric nu inseamna ca nu putem trai cu apa de izvor... intrebarea e... stim sa ne purtam frumos cu muntele care ne cheama?

bogudan spunea...

lasa maestre... nu-i nimic ca s-a terminat drumul... bine ca nu s-a terminat internetul... ce ne faceam atunci??? :))

Alfisti Romania shop&forum spunea...

asta e celebrul drum de la Focsani spre.... ?

Marcel Eremia spunea...

Parcă-i tăiat cu cutter-ul...