28 iulie 2010

despre brandu' lu' pleashka



..orizontul e drept ..ma rog aproximativ...cerul e acelasi   ,marea la fel ..este la  orizontala  ...dar balustrada ...? dar stilpii...? dar pavaju'...? raspuns corect ..! nuuuuuuuuuu..!

dar nu-i nimmic ..o facem p'asta cu brandu' k nu mai conteaza...ce pavaj..? ce balustrada dreapta ..? cind noi suntem strimbi de'a dreptu...! da suntem strimbi in vorbe in fapte si in asteptari..! ..pai cum sa ma branduiasca pe mine o bagabela la pleaska ...? da de ce nu'i citeste nimeni stilpii aia drepti k mersu' marinarului cind vine drept si demn ...acasa ..!

ps nu ma regasesc in gradina din carpati asa cum a zis pleashka..."rominii se vor regasii in noul brand turistic "...dar asta probabil k sunt ungur si d'aia 













4 comentarii:

Catalin spunea...

Declaraţia cu brandul a făcut-o după ureche...

fotomaniacu spunea...

Stai linistit, nici eo nu ma regasesc, boierule.
Cum sa fie gradina in carpati? Sau e gradina sau e carpati.
Gradinile nu sunt partea tare la romani, e pline de veceuri si arata ca dracu.
Cind mergeam mai mult cu avionul, de la 12.000m, ma distram ca stiam exact cind incepe romanica; se terminau frumoasele lunci unguresti, sau cimpiile ordonate de la sirbi, si se vedea ciulamaua de cimpicele strimbe, nerecoltate sau nelucrate, cu drumuri de cacat - uraaa, am intrat la romanica.
Eo, ca fotograf de peisaje, ma simt jignit de ideea de gradina din carpati. Asa ceva nu ezista. Ezista sau gradini, da nu la noi, sau carpati, cu paduri taiate, cu umerii rosi de inundatii, cu locuri grozave unde nu ai cum ajunge decit daca te prabusesti cu elicopterul. Asta e.

Danca Danela spunea...

Pr.Arsenie Boca,” în mintea strâmbă până şi ce e drept devine strâmb ``

Marcel Eremia spunea...

Mai bine băgau sloganul "grădina cu cârnaţi" că se potrivea mai bine...

Off, cât mai trebuie să suportăm prostia, hoţia, minciuna....