8 mai 2010

despre stencil cu motan


..cind am vazut acest stencil...cum care ..? asta cu motanul mergind pe ziduri  ....mi-am adus aminte de asediul de la Stalingrad  atunci cind s-a intors roata norocului pentru Adolf  .
..ei bine atunci in oras nu mai era nici un motan ...foametea i-a sacrificat in oalele asediatilor care in gerul cumplit ce venea dinspre Siberia dadeu o nota unica gastronomiei de asediu ...! ce ziceti ..? ajunge Rominia sa-si manince motanii..? sau cateii..? eh nu ..! nu pe post de iepure si miel ..! ci pe post de singura altenativa la foamete ..! bip..bip..bip...in gura pe piticul boc..!

ps  ar trebui sters din cartea de istorie ... si  piticul inaltat si matrozu'sashiu

4 comentarii:

Catalin spunea...

o sa-i stearga unii, altii ii vor repune, si tot asa

fotomaniacu spunea...

Nu vom minca pisica. Facem un lucru mult mai infiorator insa: ne devoram amintirile si cultura si mai ales pe cei care fac amintiri si cultura. De aia suntem o natie de rahat, nu pentru ca am minca pisici.
De mult, cindva, am cunoscut niste filipinezi pe un vapor care mincau ciini pe care ii prindeau prin porturi. Era o mare delicatesa. Altii maninca gindaci, si tot asa. Sunt chestii naturale care unora pot parea normale si altora nu.
Dar a-ti omori memoria si cultura, asta nu fac decit incapabilii si frustratii. Pina si nazistii apreciau arta evreilor, comunistii rusi pe a tzarilor, pe cind noi, nu o apreciem nici pe a noastra, de oricind ar fi ea.

The Monk spunea...

http://bit.ly/cHmRAN

francisc vaida spunea...

vaida francisc atila said...
..in primul rind multzumesc de vizita ...in al 2-lea rind as vrea sa spun k de ani de zile fotografiez stenciluri pe unde le gasesc ....la senso tv am avut si un interviu de aproape 1 ora referitor la stenciluri ....!
..eu cred k primul stencil a aparut pe peretele de la altamira ...dar multumirea mea cea mai mare se refera la legatura extraordinara intre fotografia initiala si stencilul absolut dementzial...! intzeleg k suntetzi autorul sau ma rog.....proprietarul fotografiei originale ....! multzxumiri si felicitari...!