4 mai 2010

despre lebadoiul suparat

5 comentarii:

fotomaniacu spunea...

I-o bag io pe aia cu starea lu anonimu.
In alta ordine de idei, lebadoi vine de la radu (le)badoiu?

francisc vaida spunea...

..este simplu sa te ascunzi in corcodus si sa spui vorbe grele..! ar trebuii sa ......bip ..bip ...bip dar nu o fac ..sunt multi cei care citesc blogul meu si privesc imaginile ....cit despre PRIETENUL meu Dinu Lazar ...mai usurel cu pianu' k se varsa clapele ..!

Radu Jiga spunea...

Apropo de anonimi, pareri, blogareli si alte chestiuni de genul, tema de saptamana trecuta din Dilema Veche este "Parerea mea!"... pe care o recomand spre citire tuturor: http://www.dilemaveche.ro/sectiune/tema-saptamanii/articol/cit-mai-valoreaza-o-opinie-argument

Numai bine!

fotomaniacu spunea...

Feri, a lasa pe imbecili sa se exprime e o mare gresala. Sunt multi, au energie, au mintea limpede, schizofrenia lor si paranoia ii face sa se creada dreptaci universali, invincibili si pe toti ceilalti, niste imbecili care pot fi luati la misto.
Eu nu as lasa liber accesul la replici, asta e o mare gresala.
Ai intentii bune dar traim intr-o lume de imbecili si rezultatul e ca fara cenzura orice cretin vine aici si se pise si se caca si se bucura cind ne vede cum ne agitam p-orma de cum devine cazu.
Ar trebui sa revizuiesti politicile, blogul e o parte din sufletul fiecaruia si nu ar trebui sa fie o portita pentru orice dobitoc de anonim sa isi dea cu parerea.
Nu lasa decit pe cei cunoscuti sa spuna ceva, restul, la gunoi, imbecilii dracului.

francisc vaida spunea...

asa am si facut Coane Dinu..! am interodus directia de presa ....adika cenzura