12 mai 2010

despre cine sterge urmele.....?


       ..azi am retrait o experienta ciudata ...parca o uitasem .! azi dintre toti pe care i-am intilnit ,fara nici o exceptie ..absolut toti il injurau pe marinelu'matol si pe piticu' inaltat....! nimeni nu-l votase ...vota-s-ar pe masa sa-l voteze satan ...! nimeni nu il avea la inima ...nu l-a votat nimeni ...! s-a votat singur..! experienta cealalta este de acu' 20 de ani...cind peste noapte au disparut 4 milioane de membrii pcr (partidul comunist romin ) nimeni nu mai stia nimic ..toti erau k mancurtzii...! fara memorie ..fara regrete si resentimente ...ce a fost a fost ...! iar acu ' asta e ...se spala urmele si dosarele ..! oare cine se ocupa de arhivele cu ordinele de urmarire a partidelor ,oponentilor ,circotasilor si celor care au ramas fara nimic  k s-au incontrat cu marinelu 'matol si gashka ...?
..marii tzepuitzi si sinucisi ,anghelescu,erbasu.?! vom afla oare acu despre infiltratzii in partide ,sindicate ..culte..ong -uri  ...tribunale ..!?
deocamdata spalam geamuri la vedere si dosare la fereala ...

4 comentarii:

fotomaniacu spunea...

E un mister pentru cineva ca serviciile si acolitii au facut sa iasa cistigatori aia de sunt acu sus?
S-a dat cu jula la vot, s-a shmenuit, ce nu s-a facut...

Mihai Cantea spunea...

Da, da... din pacate cam asa e prin aceasta zona de prea multa vreme. Adica cam asa este istoria noastra. A venit cineva din State sa faca ceva pe aici si a ramas surprins cind a constatat ca acest popor nu e popor de rulota, nu intelegea ca românul are casa si nu este ca americanul care pleaca de ici-colo, care isi schimba mereu jobul. Si spune individul ca si noi trebuie sa fim ca ei. Pai daca e asa cam au dreptate arabii care nu mai vor sa bea coca-cola... Iar cei care n-au fost votati si sint la putere joaca cum cinta cel cu luminitza si doarme cu nerusinare intre doua dansuri!

Catalin spunea...

Răul e deja făcut...

Dumitru Harsenie spunea...

Pai... se pare ca tipii astia sunt licentiati in "procedee de curatat". Pe unii ii "curata", altora le "spala" creierul si intotdeauna "sterg urmele". O mafie care din pacate au in mainile lor si painea si cutitul... Trist.