25 mai 2010

despre ce zice trecutul..







........ce sa mai spun..? il ascult pe marinaru' matol k e responsabil fata de tara.....! vai ea de tara mai lipseste cenzura si securitatea  k in rest le avem pe toate ...mai putin un om de stat ...!

ps ..ma uit la privirea in gol si ma gindesc cind vom ridica prima statuie lui ceausescu...? 
sau ce ziceti...marinaru' matol va avea statuie ..? la malu'marii..? ineca-sa-ar cu tot vaporu' lui de pedelenieni...!

3 comentarii:

Dumitru Harsenie spunea...

O statuie??? Hm... Poate una la fiecare colt, sa aiba pe ce urina cainii vagabonzi.

fotomaniacu spunea...

Traim aceleasi timpuri ca inainte de 89 la patrat; cine nu stie si nu a muncit inainte este intoxicat cum eram noi, cu exploatatorii mosieri care sug singele poporului si regele si camarila care au spoliat tzara si capitalismul care proslavea exploatarea poporului asuprit; acu e ca in anii 50, astia de azi sunt invatati ca ce e rau, diavolesc, profund negativ, de cacat, cumplit, este ceaushica si comunismul. Suntem incapabili de a judeca lucid si ne consumam in a face categorisiri in loc sa fim nepartinitori.
Nemtii se dau si acu pe miile de km facute de Hitler ca sa scoata tzara din criza din 33 si sunt capabili sa judece ce a fost bine si ce rau. Noi nu stim decit sa sugem pula la mai marii zilei si sa bagam in cacat pe aia care au fost. Un adevarat popor fanariot.

Costea spunea...

Securitatea şi cenzura există... Mihaela Mihai a fost ameninţată de curând că dacă nu închide gura va fi filată de "secu"...
Cizmarul ala avea puterea să evolueze cultural...asta e un manelist beţiv care dă în ghioc...
Înainte de 89 meseria de fotograf era respectată...astăzi Libertatea îi aruncă în silă unui DSLR-ist 500-600 de lei şi îi ia şi drepturile asupra imaginilor, apoi face zeci de mii de euro cu ele...
Mai există echitate socială? Eu cred că nu :((